İlk olarak görüntüsüyle kendine çeken bi pasta zaten hemde oldukça hafif. Muhallebisine krem şanti veya kremada ekleyebilirsiniz ayrıca un miktarını fazla eklememekte fayda var o zaman aşırı katı oluyo hem kek hem muhallebisi fazla geliyo. Siz gelin pastası sever misiniz? Keki için 4 yumurta 1 su bardağı toz şeker 3 yemek kaşığı sıcak su 2 su bardağı un 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu
Kreması için 1 litre süt 1 su bardağı toz şeker 4 yemek kaşığı un 2 yemek kaşığı nişasta 1 tatlı kaşığı tereyağı 1 paket vanilya
Keki ıslatmak için 3 su bardağı süt Yarım çay bardağı şeker
Bu benim doğal halim ya doğuştan böyleyim anneme diyorum eminmisin ben senin oğlun olamam karışmış olabiliemiyim diyorum seni leylekler getirdi zaten diyor 🤣
Yorum yapma zorunluluğu kimden ve nasıl alacağımı değerlendirmesini en ince ayrıntısına ve noktasına sebebiyetlerinin düzgün bir şekilde ifade edilmesini ben karar veriyorum iyi akşamlar
Kararlara saygı duyuyoruz kararların arkasında ya da yanında durabiliyor bu da bir tercih meselesi neyse hanımefendi iyi geceler iyi akşamlar iyi sabahlar
En İyi Cevaplar