@İnsanlar koyunluğa devam ederse maalesef gidişat böyle
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 13 gü
%52lik kesim bayılır böyle şeylere itaat eder hatta halife ilan ederler
40 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Türk polisi ne olursa olsun kimsenin çantasını taşımak zorunda değildir kendi şemsiyesini kendi tutmalı bunun izahı bile yok olamazda ama o dönem bir izah bulunmuştu başka bir ülkede olsa bizim bir çok bakan millet vekili yaptıklarından yargılanır ve kesin bundan dolayıda ceza alırlar Tr de adalet olmadığından bunlar gündeme dahi gelmez aksine şikayet eden şuçlu olur bizde, bu görseldeki kişi de kültür ve turizm bakanı mehmet nuri ersoy'un eşi pervin ersoy görselde 2022 yılına ait...
10 Yorumla- 13 gü
O polisle alakalı bir durum bu. isterse yapmaz diye düşünüyorum.
10 Yorumla Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ne bilem ben 😃 görev tanımında var mı yok mu varsa yapmaları gerekir ama bunun doğru olup olmadığı meselesine gelince bence doğru değil
10 Yorumla- 13 gü
%50 bunu istiyor ve onaylıyor.
31 Yorumla Yeme & İçme konusunda 503 cevap paylaştı. bakan danışmanının danışmanının danışmanı nın danışmanı toplayın devlet bütçesinden ne kadar haram
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)13 gü
Bıktım şu bakamayan bakanlardan. Onlar devlete değil, devlet onlara bakıyor resmen. Her anlamda hem de
10 Yorumla - 12 gü
Bu sorunun yeme içme ile alakası yok ama polis oldukları için zorunlu oldukları bazı görevler var maalesef ya da belki de göze girmek için yapıyorlar
03 Yorumla- 12 gü
Yani garip geldi rahatsız olmadım
Polislerin büyük kısmı hak ediyor
10 YorumlaYeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Bi bu eksikti bu da oldu yazık cidden
10 Yorumla- 13 gü
Buna oy verdiler işte. Seviyorlar demek ki...
10 Yorumla - 13 gü
Yapacak bir şey yok onlar emir kulu
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)12 gü
Hayr tabiki çok saçma
10 Yorumla - 12 gü
Yazık cidden
10 Yorumla Susmam daha iyi
10 Yorumla- Gizli Üye(18-24)13 gü
Bir foto var ama hiç kaynak yok
00 Yorumla Evet
00 Yorumla- 13 gü
Tabi ne olacaktı