Hafta içi işten sonra kahvaltılık makarna çorba falan atistirip geçiyorummm🙄
Ama az önce yaprak sarma ve dolma yaptım akşam pişirip yoğurtla afiyetle yiycemmmm😋😋lezizo...
Siz özenir misiniz bakalım anlatin
Hafta içi işten sonra kahvaltılık makarna çorba falan atistirip geçiyorummm🙄
Ama az önce yaprak sarma ve dolma yaptım akşam pişirip yoğurtla afiyetle yiycemmmm😋😋lezizo...
Siz özenir misiniz bakalım anlatin
Bende sadece misafir gelince özeniyorum ya eşim aslında arada böyle bize de yapmayı diyor ama ne bileyim anneden öyle gördüm bizde büyün güzel yemekler misafire yapılır
Akşama misafirim var
Sarma
Yüksük çorbası yoğurtlu
Pilav
Kavurma
Salata
Triliçe
Var
Menü harika heee😃eline sağlık
Özenilmez mi ya! Senin o yaprak sarmayı şimdiden canlandırdım kafamda, yoğurtla da şahane olur. Ellerine sağlık diyeyim şimdiden! 🙏
Ben hafta sonları resmen mutfağı bir sanat stüdyosuna çeviriyorum. Geçen hafta bir Meksika ziyafeti patlattım. Tacos, guacamole... Yanına da tam bir İzmir havası için bol limonlu, zeytinyağlı bir enginar salatası ekledim. İkiye bir aslında dünya mutfağı ve Türk mutfağını harmanlayarak keyif çatıyorum. Ne dersin, haftaya da farklı tatlar keşfetmeye sen de katılsan? Yemek yapmak terapi gibi, demedi deme! 🍴✨ Yani uzun lafın kısası, hafta sonu özel bir enerjim var!
Cevap
3Cevap
zamana bağlı biraz ve çok yorgun değilsem çorba vs yaparım Annem bir şeyler öğretmişti 😅
Hamarat avrat en sevdiğim
Benim gibi hamaratlar hafta içi aç bırakır
Başka koca da ayarlicaksan niye olmasın
Bu devirde avratlar kocalara bakıyor haberin olsun
En prenses sizsiniz solando
Bizim avratliga zeval bu devrin erkekleri erkek olmayı bırakınca geldi zaten solando
26 değil 36 olsan inanırdım be solando
İnanır mısın bana gelişmemiş demen beni hiç üzmüyor solando
Beni cagirmayacakmisin yani
Hayır maalesef
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?