Yeme & İçme Bu muzu iade etmek istiyorum mümkün mü? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 26 Yapay Zekaya Sor Darbeli ve pörsük çıktı Güncellemeler1 yıl Bunuda süper seçmezsiniz beee Bu muzu iade etmek istiyorum mümkün mü? Cevapla İade Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Summerwind Takip Et FenomenGuru Yaş: 41 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,7b cevap paylaştı. Verilen mal geri iade alınmaz 🙃 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Niyeymiş shshh Bu soruyu silme şansımız var mı 😅 u Summerwind 1 yıl Valla pek kurallara aykırı durmuyor 😀
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 1 yıl Yeme & İçme konusunda 16b cevap paylaştı. Böylesi daha tatlı olur gadası 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 1 yıl Yeme & İçme konusunda 10,7b cevap paylaştı. İade kabul edileceğini zannetmiyorum ucundan kesip yemeye devam edebilirsin 0 1 Yorumla HolyRuh 1 yıl Ağzımda ekmek var güldürdün saol abim Yorumla
Alastor39 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Üzerine koli bandı çek ve duvara yapıştır temiz 50 M 1 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,1b cevap paylaştı. Aynı bende böyleyim işte 😂 içim kararmaya başladı 0 0 Yorumla
Both_Angel_and_Devil Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% 1 yıl Kabuğunu soymuşsun almazlar soymasan iade edebilirdin 🥹 0 0 Yorumla
ByPoseidonn Takip Et Yoda Yaş: 32 1 yıl Birazdan burası peri bacalarına döner ben kaçıyorum 0 0 Yorumla
Ecrininizzzzzzzzzz Takip Et Master Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Ay ye gitsin of hatta at 1 1 Yorumla Ecrininizzzzzzzzzz 1 yıl Yani uğraşmaya değmez Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. Başını morartmışlar bu muzun orayı kes ye bence 0 0 Yorumla
Gunah_Perisi Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 427 cevap paylaştı. İkinci elden sat 0 0 Yorumla
Esmina0 Takip Et Xper 2 Yaş: 34 1 yıl Bazen böylesi denk gelir.. 1 1 Yorumla onnumara_ 1 yıl haaa nxvshvs Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Verilen mal geri iade alınmaz 🙃
Niyeymiş shshh Bu soruyu silme şansımız var mı 😅
Valla pek kurallara aykırı durmuyor 😀
Böylesi daha tatlı olur gadası
İade kabul edileceğini zannetmiyorum ucundan kesip yemeye devam edebilirsin
Ağzımda ekmek var güldürdün saol abim
Üzerine koli bandı çek ve duvara yapıştır temiz 50 M
Aynı bende böyleyim işte 😂 içim kararmaya başladı
Kabuğunu soymuşsun almazlar soymasan iade edebilirdin 🥹