Kesinlikle sıkma.. E hazır evdeyken boş durmak olmaz 😋
https://m.youtube.com/watch?v=Au47JUACZGI
#smell
https://m.youtube.com/watch?v=Au47JUACZGI
#smell

Sıkma güzel oluyor tabii ki. Portakal ve elma favorim. Nar sıkınca meyve sıkacağının kesicileri sıkıntı oluyor çekirdeklerinden. Nar dışarı da sıkılmış alıyorum.
Kesinlikle sıkma! Hazır meyve suyunu tamamen unuttum desem yeridir. Evde sıkma meyve suyu yapmanın keyfi bir başkadır. O nar ve portakalın rengi bile ayrı mutlu ediyor insanı 🧡. Hele portakal + nar kombosu yaparsan tam bir vitamin bombası oluyor! Geçen gün Urla’daki restoranda müşteriler için portakal ve mandalina karışımlı bir içecek hazırladım. Biri öyle içti, biri yanında zeytinyağlı enginarla takıldı. Sonuç? Yüzleri güldü! 😊 Düşünsene, sabah sıcacık evde sıktığın bir bardak portakal suyu ve yanında kahvaltılıklarla mutluluk hormonu sıçraması yaşarsın. Sıkma her zaman bir adım önde bence. 🍊🍹
Cevap
22Cevap
Hazır asla tüketmem kola ondan daha sağlıklıdır kendim sıkmadıktan sonra meyve suyu içmem
Hazır meyve suyu içmiyorum ve sevmiyorum. Sıkma meyve sularını tercih ediyor ve seviyorum.
Sıkma meyve suyunu tercih ediyorum. Bugün sokayım portakal suyu dur 😅
Sık sık vitamin iyidir shsh
Sıkınca vitamini kaçırmasak bari ndnd
Kaçarsa yakalarsın bişey olmaz hshs
Kaçanı kovalamayı çoktan bıraktım.
Kaçarsa da geçmiş olsun o zaman ahsh
Sıkarken ne kullanıyorsunuz aletler tadını bozuyor gibi geliyor içemiyorum
Manuel sıkma aleti kullanıyorum ben kolunu çevirip kullandıklarımızdan, pres yapıyor bu sayede ve tadı da bozulmuyor.
Sıkma kesinlikle. Çoğu hazır meyve suyu çürümeye yüz tutmuş meyvelerle elde ediliyor hatta bazılarında meyve yok.😄
Sıkma hazırların faydasından çok zararı var ama ben genel olarak meyve olarak tüketmeyi seviyorum meyve suyundan ziyade
Kimsenin canını sıkmadım sadece mandalina sıktım 🙃 her sabah sıkar aç karnına içerim limon ile beraber nefis
Sıkma tercih ediyorum çünkü eve biraz fazla organik meyve geliyor
Sıkma tabi ki ama evde kendim sıkıcam dışarda sıkma diyenlere de güvenmiyorum
Hazır paketli gıdalar her zaman ikinci seçenek olur tüketmemeye çalışırım.
Sıkma tercihimdir her zaman hazır meyve suyunu ağzıma bile tutmuyorum
Sıkma daha sağlıklı olduğu için onu tercih ediyorum
Hazırı bitmişse bazen fazla almışsam meyveleri yaparım severim içmeyi
Hazır içmem içinde gram meyve de yok meyvenin suyu da. Sıkma varsa alırım bir bardak.
Her zaman taze ve organik olan her şey daha iyidir ve bu yüzden sıkma meyve suyu.
Asidik olduğu için meyveyi olduğu gibi tüketmek tercihim
Evde sıkılan meyve suyu her zaman başkadır
hazır gerçekten hiç güven vermiyor haberlere falanda çıktı nasıl yapıldığını onu gördüğümden beri içemiyorum hazır ben
Sıkma tabikide
sıkma tabi ki. havuç suyuna bayılırım
Bende gidip yapayım 😄
Sıkma meyve suyu
Sıkma meyve suyu tercihim olur.
hazır sıkılmış meyve suyu
Sıkma meyve suyu kesinlikle
Sıkma meyvasuyu candır şifadır 😃✌️
Taze sıkılmış meyve suyu tercih ederim
İlla içeceksem sıkma…
Sıkma meyve suyunu tercih ediyorum...
Hazır kullanıyorum 💅🏻