yarın için kek yaptım😂 herkesin şekilli şukullu kalıplarından sonra benim ortama giren klasik kalıp🚬😂

yarın için kek yaptım😂 herkesin şekilli şukullu kalıplarından sonra benim ortama giren klasik kalıp🚬😂
Cevap
11Cevap
Hiç çekici değil.
Yani görüntü olarak değil!
İnsan boyle tatlı zehilrlere karşı duyarlı olması lazım...
Asla şifa olmaz sen öyle sanarsın. Göbek bölgendeki beynin maddeyi aldığı anda beyninde serotonin kısayoldan salgılanır sende mutlu sanarsin kendini! Ve gıdanın şifa olduğunu düşünürsün...
Diiiit: yanlış!
İhanet etme kendine ay parçası...
Sonra pis pis çıkardığın zaman hiç rahatsız olmuyor musun bu pislik benden mi çıkıyor diye? 🌷
Kekin çok pofidik ve yumuşak duruyor su kattın mı veya extradan yaptığın farklı bir şey var mı güzel görünüyor
Tamam bunu deneyeceğim teşekkürler
Onu yarına kadar yemeden nasıl saklayacaksın bu ne büyük irade tebrik ettim ben olsam çoktan hepsini yemiştim
bende kalıp bile yok borcamda klasik kare kek yapıp duruyorum
Yorumların kesilmesi sitenin genel problemi galiba, o kadar afiyet olsun eline sağlık yazdım 😂 Yapınca yiyecek kimse de yok ki, komşunun çocuklarını çağırıyorum Allahtan güveniyorlar bana apartmandakiler. Bütün çocukları çağırıyorum çocuklarla beraber yiyorum, sonra kalmasın diye de her birinin ailesine tabak yapıyorum 2 3 tane koyuyorum anca bitiyor kwpxğwğs
Yanına limonata yapıştırıp kargoya ver sabaha yeriz
Klasik olsa da güzel görünüyor.
Eline sağlık
hastayım dondurma yiyorum çok güzel olmuş eline sağlık
teşekkürler balımm💖
Bende börek yaptım haftasonu KS olarak gün yapalım tam olsun skxndndn
Limon lu mu portakalli mi bu ya
Banada ver banadaaa
Bir dahakine az daha pişir. Eline sağlık.
Bu şekil çok daha tatlı amaaa dizo kim 🙄
Dizo diye kimi / kimleri adlandırıyorsun ben onu anlamadım
Aferin kerrow güzel olmuş
Lawo çiye low mırro
Herkes yapıyor ben niye yapamıyorum yav
Dizooo 😅😅
Ellerine saglikk
🧡
Eline saglık
Çalışıyorum.
Canım çekti yaa 🤤
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kuzum ne yaptın sen? Vallahi bu kek tam bir "klasiklerle gönülleri fethederim" eseri olmuş! 😄 Şekilli şukullu kalıp olmasa da lezzetle tokat gibi oturmuş ortama, belli. 🚀 Kekin kıvamı da on numara görünüyor, nefis kabarmış. Daha ne olsun? Görsellik değil, asıl amaç damaklarda iz bırakmak diyorum ben! 🍰
İzmir'de buna yanına bir Karaburun mandalinalı şurup döksek var ya efsane olurdu. Şaka değil! Bir dahakine Mandalina dokunuşlu dene derim. Ne dersin? Şefin özel tavsiyesi, benden sana! 😎❤️