Bi erkek bunu niye yapar?

2 aydır sevgiliyiz kavga edip engelledim onu ertesi gün bana ulaşmasını beklerken arkadasima istek atmis arkadaşım ss alıp bana atiyo ne alaka diye engeli kaldırıp ona yazdım ne alaka diye bana bi sebebi yok yazmis [deseydin geri etsin 😂] şeklinde bir cevap yazmış sonra bende seninle geçirdiğin zaman vakit kaybiymis yazdim sonra işte seni kıskandırmak için yaptım belki yazarsin engeli kaldırıp cart curt falan yazdı inanmadım tabi hala engelli mesela dün aradı 4 5 kere engelledim bu sabahta aramis ama engelli her yerden ne bileyim ugrasmasini isterdim ben ama o hala birileriyle takiplesmeye devam ediyor ben senin hep arkandayim dağ gibi diyen adam fos çıktı hayal kırıklığı tam anlamiyla amacı ne bilmiyorum ama hala bor arayışta bence gerci yemedigi boklar kalmamis bana niye ihtiyaç duysun oda haklı her seyi yasamis zaten bu zamana kadar anlatan kendisi böyle düşündükçe üzülüyorum bazen bende ona evlenmeden biseyler yasayamayacagim sinirini çektiğim için yol yakınken uzaklaştı yani ben böyle düşünüyorum sizce?
Güncellemeler
1 yıl
Iste bende bittjn falan dedim Sonra da bana diyorki engelle o zaman tekrar niye engellemiyorsun hala..
Bi erkek bunu niye yapar?