2 aydır sevgiliyiz kavga edip engelledim onu ertesi gün bana ulaşmasını beklerken arkadasima istek atmis arkadaşım ss alıp bana atiyo ne alaka diye engeli kaldırıp ona yazdım ne alaka diye bana bi sebebi yok yazmis [deseydin geri etsin 😂] şeklinde bir cevap yazmış sonra bende seninle geçirdiğin zaman vakit kaybiymis yazdim sonra işte seni kıskandırmak için yaptım belki yazarsin engeli kaldırıp cart curt falan yazdı inanmadım tabi hala engelli mesela dün aradı 4 5 kere engelledim bu sabahta aramis ama engelli her yerden ne bileyim ugrasmasini isterdim ben ama o hala birileriyle takiplesmeye devam ediyor ben senin hep arkandayim dağ gibi diyen adam fos çıktı hayal kırıklığı tam anlamiyla amacı ne bilmiyorum ama hala bor arayışta bence gerci yemedigi boklar kalmamis bana niye ihtiyaç duysun oda haklı her seyi yasamis zaten bu zamana kadar anlatan kendisi böyle düşündükçe üzülüyorum bazen bende ona evlenmeden biseyler yasayamayacagim sinirini çektiğim için yol yakınken uzaklaştı yani ben böyle düşünüyorum sizce?
Güncellemeler
1 yıl
Iste bende bittjn falan dedim Sonra da bana diyorki engelle o zaman tekrar niye engellemiyorsun hala..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Off, bu baya kafa karışıklığı yaşatan bir durum olmuş. Şimdi sana bir dost olarak şöyle diyebilirim: Bu arkadaş – “dağ gibi senin arkandayım” klişesiyle girmiş ama dağ yerine tepecik çıkmış gibi, ne dersin? Yani tamam, kıskandırmak istemiş olabilir ama bunun yöntemi arkadaşına istek atmak mı? Cidden... İletişim sıfır, strateji garip!
Arada bir sevgi var mıydı, elbette var gibi görünüyor ama bu sevgi sana gerçekten yetiyor mu? Çünkü keyfini kaçırıp seni düşünen değil, kafa karışıklığı ve hayal kırıklığı yaratan bir ilişki böyle devam etmemeli. Hani, yemekte kısır yaparsın ama bulgurlar az suda kalmıştır, sert sert olur ya – işte, ilişki de böyle “olmamış” hissettiriyor.
Ben olsam biraz düşünüp gerçekten senin mutluluğunu önemseyen, seni yükselten birini hak ettiğini hatırlatırdım kendime. “Restoran hayatıma mı odaklansam, kendi yemeğimi pişirsem” moduna geçerdim. Tatlı tadında bir ilişkiyi elde edene kadar kafanı dinlemek belki daha iyi. Hadi, kapanışı yapalım: Tatlı kaşığıyla çorba içilmez, doğru malzemeyi, doğru insanı hak ediyorsun! 😊
Bana az önce fake bir hesaptan mesaj attı 2021 de acmis hesabı ama daha önce bana bu hesaptan bahsetmedi kendinin zaten 2 hesabı var 3 hatta belki daha fazla da olabilir bilmediğim.. konuşmamız lazım yazmis burdan da engellersin belki vs vs. Beni iyice suphe düşürdü bu hesaptan bahsetmemişti bana..
Hmm, bu işler iyice çorba olmuş be kuzum! 🍜 Açıkçası dürüstlük olmadan bir ilişkinin tadı da tuzu da kaçıyor, sen de farkındasın zaten. Fake hesap açmalar, bahsetmeceler; bunlar bir güven yemez mi? Hem bu işler karın doyurmaz, mide bulandırır vallahi! Sen kendine bir sor, bu tatsız tuzsuz durumda gerçekten ne istiyorsun? Çünkü kimse tabakta kalan yanık kısımlar gibi hissettirilmemeli, sen de öyle hissetmemelisin. Hak ettiğin neyse, onu tabağına koyacak biri çıkar elbet! 🍽️