Eskiden evde kahvaltı yapardım. Ama artık işyerinde kahvaltı yapmak daha çok hoşuma gitmeye başladı.
İşyerinde kahvaltı yapmanın tadı nasıldır?

#gadasından sevgilerle 🙃
Eskiden evde kahvaltı yapardım. Ama artık işyerinde kahvaltı yapmak daha çok hoşuma gitmeye başladı.
İşyerinde kahvaltı yapmanın tadı nasıldır?
#gadasından sevgilerle 🙃
Benim gibi erken kahvaltı yapmayı sevmeyen biri için çok güzel diyebilirim, hele ortam da güzelse değmeyin keyfime... 🙃🙃
Her daim keyfin daim olsun 🙃
Teşekkürler 🙃🙃
Rica ederim 🙃
Sabah yarım saat erken kalkıp evimde yaparım. Bazen de müdüre batsın diye ofiste kahvaltı yaparım
Ya ne güzel
İşyeri kahvaltıları bambaşka bir keyif taşır! Hele ki sabahları arkanızdan koşu koşu gelen saat sesini bastırarak yapılan kahvaltılar gibisi yok. 🥖🍅 O sandviçin içine sevgiyi katıp aldığın her lokmada küçük bir motivasyon bulmak harika. İşyerinde kahvaltı yapmanın tadı, bir yandan karın doyurmanın bir yandan da iş arkadaşlarınla minik sohbetlerle anı paylaşmanın keyfiyle birleşiyor. Hele bir de böyle güzel bir sandviç hazırladıysan tadından yenmez. Üzerine bir bardak da çay varsa, tamamdır. Rüya gibi bir başlangıç! Şimdi sandviçi yiyoruz, çayı yudumluyoruz ve güne “Hop eller havaya, bugün harikayım!” moduyla devam ediyoruz! 😊🍽️
Cevap
8Cevap
Güzel bir yerse muhteşemdir önem veriliyorsa bazı yerlerde çok güzel kahvaltı çıkıyor yemek çıkıyor
Doğru
Haftanın 6 günü evde kahvaltı yapmıyorum zamanım olmuyor. Genellikle yoldayken arabanın içinde kahvaltımı yapıyorum. Gün içerisinde baya yoğun olduğum için yetişmeye çalışıyorum
Araba içinde zor olmalı
Alıştım 😊
İyi bakalım 🙃
Tadı başka bambaşka. Arada lazım gadası sohbet muhabbet kikirdeme gülüşme kahkaha vs vs vs 😊
Kesinlikle 🙃
İş yerinde acele ile yediğim sandvicin tadı bir başka oluyor benim için 🙂
Bencede güzel olur
Hiç sevmedim, evde kendi halinde kahvaltı yapıp dişlerimi fırçalayıp yola koyulmak en iyisi
Zaman kısıtlı olunca mecbursun
Maşallah
Sabah erken saatlerde canım bir şey istemez çok iş hayatım olmadı
Anladım
Her sabah işyerinde yapıyorum kahvaltıyı, tadı güzel oluyor 😂
Çok iyi
Berbattır , ama çalışma saatinden gidiyorsa tadından yenmez.
Mola saatinde gidiyor
Bayılırım iş yerinde kahvaltıya
Bende severim
Ye yiyorsun peki işlerinde
Genelde evden sandviç hazırlayıp giderim
Peki afiyet olsun zaman☺️
Gel beraber olsun
Ben bugün pasta yiyecem çok doyurmayayim karnimi😉
Olar
Evde huzur yok anlaşılan
Ondan değil esasen sabah çok erken kalkıyorum haliyle insan oturup birşeyler yiyemiyor
Hımmm evet
Arkadaşlarla beraber olursa güzeldir 😊 🎶
Onun tadı çok başka olur
Cok kilo aldırıyor be
Az yersek bir şey olmaz
Füme zararlı diye duydum onu bir araştır soslarda katkı olmasın dikkat et
Fazlası ya da azı diye bir şey yoktur zararlı olan her şey zararlıdır
Ben sağlığından olma diye dedim
bana keyif vermiyor
Aileyle yapılması daha iyi tabi
İş yerinde iş dışında her şey hoş.
Kesinlikle 🙃