Kayseri yağlaması çok iyi bir yemek bilmiyorum fikir verin bana ya 😂

Kayseri yağlaması çok iyi bir yemek bilmiyorum fikir verin bana ya 😂

Hiç yemedim ama en sevdiğim yemek bu hsjxjjsjsjjs
Malzemelerin neler sana yardımcı olabilirim
Başlangıç olarak
Çorba -Mercimek çorbası- ezogelin çorbası ya da yayla çorbası
Ara sıcak olarak - sigara böreği -mucver -paçanga böreği
Meze olarak atom haydari gibi yoğurtlu meze yapabilirsin
Ana yemek - hünkar beğendi - kuru fasulye yaninda bulgur pilavı ya da pirinç pilavi -ıspanak sote - tavuklu Sultan kebabı ya da patlıcan kebabı -etli güveç
Tatl olarak
Sütlaç - şekerpare -irmik helvası ya da komposto tarzı da yapabilirsin
Ama bence en kolayı
Etli kuru fasulye yap yanında güzel bir pirinç pilavı çorba olarak da güzel yayla yap hem yoğurtlu olduğu için kurudan önce güzel gider
Yanına da sumaklı soğan soğuş yap
Offf güzel de köpüklü ayran
Karışık turşu
Sonrasında da komposo yap misssss
Ela, Kayseri yağlamasına zaten el atmışsın, daha ne diyeyim sana yahu! 😄 Ama madem yemek aşkına bir yerden başlamışsın, devamını getir derim. Bugün akşam yemeğine ne yapalım dersen, şöyle kışa yaraşır bir mantar çorbası ve yanına da karnabahar graten patlatabilirsin! 🍄🧀
Mantar çorbasını yaparken tereyağıyla mantarların kokusunu yayıp mutfağı bir şölene çevirebilirsin. Graten de hem pratik hem de lezzet fırtınası zaten! Karnabahar sevmeyen bile bunu bayıla bayıla yer, garanti ediyorum. Bu arada, yağlamaları paylaşmayı unutma, nefis olmuş belli ki! 😊 Afiyet olsun şimdiden!
Cevap
10Cevap
Görsel lezzetli görünüyor. Ondan olabilir tabi ki.
Kurufasulye pilav cacık veya karnıyarık pilav cacık
Karnabahar öğreten, siyez bugdayindan bulgur pilavı , İzmir köfte patatesli
Ay bugün çok canım çekti ama düğün arefesi diye yapmaya uğraşamadık size afiyet olsun jfjjfd
Yeşil fasulye olabilir
çok isterim yapsanız da yesek
Canın ne istiyorsa onu yap
Kremalı makarna
Yanında kasarlı domates corbası ya da tereyaglı mercimek corbası
Askerde corbacıydım 😂
😂 kız bı çorbalar yapardım arpa şehriye corbası pilav gibi olurdu yayla çorbası dibi tutmuş işli çorba gibi
Kız bugün guvercin girmiş içeri baktım çorbada tüyler uçuşuyor 😂 cikarabildiğimi çıkardım mutfaktakilere dedim içmeyin bugün çorba bı bulasikciyi unutmusum
Yemekhanede gördüm ne güzel çorba içiyor dedim nasıl tadı nefis dedi afiyet olsun dedim bişey diyemedim
Yok be alt devreydi ceza veriridim 😂
Neyse ben kemal sosyete kemal gidiyorum iyi geceler
Çorba yap
Sarma
Kapuska yap
Evlimisin
Yalnizmisin peki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar