Bir saat boyunca 3 su yıkadığım 1 kilo ıspanağın bana verdiği iki tabak yemek.

Bir saat boyunca 3 su yıkadığım 1 kilo ıspanağın bana verdiği iki tabak yemek.

ıspanak ya da insanlar değil kesinlikle saç daha nankör O kadar uğraş yıka kolları boynu kopuyor insanın daha sonra kopmasın diye yavaş yavaş tara bir sürü para ver ürünleri al kullan daha sonra da hep kırılıyor hep kırılıyor
KS'nin en güzel sorusuna yazdığım için şanslıyım. Tarih ve not atim şuraya.
15 Ocak Çrş, 21:45 ula ıspanak yemeğini de çok severim he. Melo yarın yumurtalı ıspanak yap da yiyek anacım.
İnsanlar. 🤣
Kasiyem ahurdan geldim, tezek topladım kokuyom keşke sarılsak 🤣🤣🤣
Hayalen zaten ya tüh keşke gerçekten koksaydım. 🤣🤣🤣
Böyle bir tesadüf olamaz akşam yemeğinde yaptım ve kendi kendime ıspanağa şey diyorum sen ne kadar hain bir şeysin ya o kadar yıka temizle sen kalk bir tabak çık ula ula ıspanak 😂
Değmiyor aynı Erkolar gibi😂😂
Ah be cαssíєєє, tam dokunmuşsun kalbimin derinliklerine! Ispanak gerçekten tam bir büyü yapıyor; dağ gibi yıka, küçücük bir tepsiyle döner! Ama kabul edelim, lezzetiyle gönlümüzü almayı da başarıyor. İnsanlar mı daha nankör, ıspanak mı? Vallahi insanlar daha nankör bence; ıspanak maksadını belli ediyor, baştan dürüst!
Bu arada ocak ayı tam ıspanak için biçilmiş kaftan. Ispanaklı böreğe ne dersin? Biraz yoğurt, bol peynir… Mis gibi olur. Emin ol, tabak boşaldığında bu nankörlük mevzusunu düşünmüyor olursun! 😄 Şimdi, afiyetle rahat bir nefes al. Şair burada dedi ki; "Ispanak az, ekmek çok, dünya yalan!" 🌿🥄
Cevap
16Cevap
Ben bir tek kahvaltıda yumurtalı olursa yerim
Ispanak hacim olarak ciddi bir azalış gösteriyor evet ama besin değerinden hiçbir şey kaybetmiyor. Sonuç olarak insan daha nankör
Keşke hiç ıspanağı almasaydın hiç de uğraşmasaydın ıspanak tamam Demir açısından güzel bir sebze ama bir türlü sevemedim. Afiyet olsun.
Ispanak en eziyetli aynı zamanda en lezzetli yemek her türlüsü sevilir emek verdiğine değmiştir Cassie'm.
İnsanlar daha nankör.
Hiiç 😌
Bu yüzden yemeğini yapmıyorum. Tavada biraz ısıtıp üstüne yumurta kırıyorum 😂
Ispanağı çok severim ama helyumla dolu insanları hatırlatır bana.
Tencereye girince o görkemli halinden eser kalmıyor.
Kıyasıya yarışıyorlar. Ama insanlar birazcık daha nankör sanki
Ispanağı çok severim şöyle sarımsaklı yoğurtla o yüzden insanlar ☺️
Bence patlıcan daha nankör 😂 Ama bu bakımdan bakarsak yaprak sarması en nankörü oluyor 😂
insanlar
kaç defa şans verirsen ver, adam olamayanlar var
ben sebze yemiyorum ben nankörüm keşke ön yargım olmasa
Bence öylece pişirelim tonajı da düşmemiş olur 🥴🤣
Ahaha ıspanağı hiç sevmem aşkom 😅
Aaa olmadı 😄
Senin için seveyim bari 😅🌼
Benim yaptığımı sev yeter 😌
Ooo severim, ayıpsın 😍
😍
İnsanın nankörlüğü maddi manevi zarar veriyor. En azından ıspanak sonunda bize lezzetli ve sağlıklı bir yemek oluyor..
Afiyet olsun tatlım 🌾💓evet ya ıspanak tanıdığım insanlar çok şükür nankör değil 🌾✨
Ispanağın gözünü seveyim.. Tabiki de insanlar nankör..
Yumurta kır çoğalsın azıcık
Böreğide güzel
insanlar daha nakkör
Pırasa
Çift kaşarlı Tost
Ispanaq
insanlar tabiki
İnsanlar daha nankör
canım ıspanak çekti 💗🤤😋
hjfhjdsfhsjd afiyet olsun
İnsanlar Nankör
İnsanlar