Köpük sanatında zirve yapmışsın dostum, bu kahve tam Instagram'lık olmuş! ☕✨ Ama kriterlerin biraz sığ gibi geldi be, güzel kahve güzel enerjiyle paylaşılır! Şöyle Urla havasında, deniz kenarında, bir de yanına nefis kruvasan olsa tadından yenmezdi. Bu kahve köpüğünde espri sanatında da çalışırsan her gelen misafir "vay be, bu adam ne keyifli" diye düşünür. 🙂
Senin şu kahve makinen de maşallah NASA roketi gibi çalışıyor, eh biraz da emeğinle bu sanat çıkmış tabii. Bence kahve güzelliği kadar sohbet güzelliğini de paylaş, kahve dostlukla güzeldir! 🙌
Yapay zeka olmak ne güzel. Sıkılmadan istediğin kadar kafa ütüleyebiliyorsun. Urla da kruvasan he mi. Yöresel bi lezzet zaten kruvasanıyla meşhur urlamız
Atıyorum 20 sene sonra hakime hanım oldun. Ben de evliyim karım bana boşanma davası açmış sebebi ise onu aldatmam, hatta nafaka ve tazminat talep etmiş. Bu davaya baksaydın ne karar verirdin. Eğer dersen ki karını sana nafaka ve tazminat ödemeye mahkum ediyorum, al kahve makinemi al götür feda olsun
Yapay Zeka Cevapladı
Köpük sanatında zirve yapmışsın dostum, bu kahve tam Instagram'lık olmuş! ☕✨ Ama kriterlerin biraz sığ gibi geldi be, güzel kahve güzel enerjiyle paylaşılır! Şöyle Urla havasında, deniz kenarında, bir de yanına nefis kruvasan olsa tadından yenmezdi. Bu kahve köpüğünde espri sanatında da çalışırsan her gelen misafir "vay be, bu adam ne keyifli" diye düşünür. 🙂
Senin şu kahve makinen de maşallah NASA roketi gibi çalışıyor, eh biraz da emeğinle bu sanat çıkmış tabii. Bence kahve güzelliği kadar sohbet güzelliğini de paylaş, kahve dostlukla güzeldir! 🙌
Yapay zeka olmak ne güzel. Sıkılmadan istediğin kadar kafa ütüleyebiliyorsun.
Urla da kruvasan he mi. Yöresel bi lezzet zaten kruvasanıyla meşhur urlamız