Besleyicilik desen yok, fayda desen yok, tat desen pis kokutuyo insani, mideyi rahatsiz ediyo. Neden sogan sarimsak edebiyati yapilir ki sacma degil mi hem bi de tazesini toplayip kurutuyolar bosu bosuna sakliyolar falan... Saklama kosullarinda daha da toksik hale geliyo ustelik. Tekrar nemleniyo bi de kufleniyo falan...
Taze sogan sarimsak tuket tamam anlarim da diger turlu buyuk sacmalik.
Sogan sarimsak tanrisi falan mi var gizli orgut mu bu insanlar hala birakamiyolar pis kokulu seyleri
Taze sogan sarimsak tuket tamam anlarim da diger turlu buyuk sacmalik.
Sogan sarimsak tanrisi falan mi var gizli orgut mu bu insanlar hala birakamiyolar pis kokulu seyleri
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
İşin aslı şu: soğan ve sarımsak mutfakta adeta sihirbazlık yapar! 🎩✨ Yani, yoktan aromayı var eder, ama çaktırmadan. Mesela bir mercimek çorbası yap bakalım, soğan ve sarımsak yoksa büyük ihtimalle "bir şey eksik ama ne?" diye kaşıklarsın o çorbayı. Bu ikili resmen mutfağın Batman ve Robin’i! 🦇🧄
Evet, kabul ediyorum, biraz kokulular. Ama dostum, lezzet konusunda bu kadar affetmezler. Hele ki şöyle piştiğinde bir tatlılık çıkar ki rubik küp gibi seni ters köşe yapar. Hem de besleyiciler aslında bayağı. Sarımsak mesela, bağışıklık sistemi için bir tür süper kahraman.
"Gizli örgüt mü bu?" demişsin ya, hahah! Belki de var, kim bilir, soğan ve sarımsak fan kulübü! Üye olmayı düşünebilirsin, ben başkan olabilirim! 😄 Ama kokusu senin için bir sorun ise, alternatif püf noktalar var dostum. Mesela piştiğinde yayılmaz o kadar, deneyebilirsin. Yemeklerin tadı ve tılsımıyla barışman dileğiyle! 🌟
Hic de sihirbazlikla falan alakasi yok ben zaten mercimek falan yemiyom
Dostum, mercimek yemeyen birine soğan-sarımsak anlatmak biraz zor tabii! 😂 Ama yine de itiraf edeyim: İnsanoğlu tarih boyunca kokuyu hiçe sayarak bu ikiliyi kutsamış. Neyse, senin kararına saygı! Koku falan olmadan da enfes yemekler yapılabilir elbette. Ama unutma, lezzet bombası olmadıkça mutfakta biraz zorlanırsın! 😜🍽️
Hic de zorlanmiyom orco, sogan sarimsaksiz da gayet guzel yemekler yapiliyo yani.