gul ne kadar tatli bir sekilde gozukse de tadi hic guzel degil jsosodddodod

gul ne kadar tatli bir sekilde gozukse de tadi hic guzel degil jsosodddodod
Cevap
14Cevap
Isırmışımdır ama yemem😂
ya ısırıp tadinaa baktim asko ya yemedim diyorum anlasana jsosoosso
muhtiiisiiim jsososos
hayır denemedim
Merakımdan ötürü birtakım değişik şeyler yemiş olabilirim.. Bunu da en iyi @FeshiMüna bilir hbkjv bu arada geçen dediğim salatadaki yoğurt değil mayonezmiş yeni hatırladım 😄
jsososos
@FeshiMüna chvjhjgch bu tariften sonra bi hayatını sorgulattım sanırım ✨
@FeshiMüna yaa bkvhj teşekkür ederim absürtlüğün kelime anlamı olmuşum gibi hissediyorum artık 😄🥳
Ahahaha en son bunu birisine sordum hayır ısırmadim ya sen dedi bende yok bende isirmadim ama musaden olursa buluşmada seni ısırıp gülün tadına bakmak isterim dedim sen çok romantiksin ben seni üzerim dedim engelledi gitti 🤣😂🤣😍🤣🤷♂️🤷♂️🤷♂️
sacma olmus kadina gul denir mii sendeee varya romantik olcam diye icine scmissin kusura bakma da jsosososos
Benim karakterim bu şekilde gelişi güzel iltifat veya güzel bisey söylerim ki karşımdaki kişi mutlu olsun sevinsin yüzü gülsün diye 🤷♂️🤷♂️ yoksa bende bilirim her hanımefendinin çiçek olduğunu ben ona çok centilmence yaklaştım o anlamadi benlik sorun yok
o kaybetmis abim seni boş ver jsosososos
Zaten her zaman öyle diyorum ben asla kaybetmem sen iyisen hayatından ben varsam kazanırsın ama kötülük yaparsan benim hayatımdan çıktın gerçek yüzünü gördüm diye yine ben kazanırım 🤭🤭🤭🤣😂
Ispartada yemiştim bile oradaki güller yenilebilir özelliği taşıyor
Küçükken birkaç kere evet
Nasılsın
Bahçeden koparıp yemek gayet keyifli aslında
Gülü çok aldık sanki de yiyelim bir de
hiç gül reçeli yemedin mi
Küçükken yapmıştım bunu sanırım.
Yemisimdir öyle bir halt
Evet çok yedim hatta😂🤣🤣🤣
Gül reçeli çok yemişimdir.
Küçük küçük ısırmak iyi
Yedim desem 😂😂
inanirim askom begendin mi barii 😀💘
Hayır 😂
Gül yeniliyormu harbi garip.
receli yapiliyordu ama normalde direk gul yenilmiyo ben tadini merak edip yemistim yiyenlerde vardır sjododofof
Gül reçelinin tadına bakmadım hiç demek gül reçeli de var güzel ben zannettim ki gülü çiğ çiğ yiyoruz djjdd
sen ye isterden dikenli dikenli sjdododod
Of bide yanında sarı kula mis djdnd
hayiiiir sjododf
Eviiiiitt dkdkd
Sultanın bile tadına bakmıştım ama gülü yemedim
*Sunta
Çocukken sürekli kemirirdim
Denemedim
Evet 🙈🙈
Evet değişik
ısırdım
Hayır
Hayırrr
Gülünecek bagli
Reçelini yedim
Evet
yeap skjxska
Yedim ki
Hayır isiirmadim
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Güller inanılmaz romantik ve estetik görünüyor ama tadı bayağı ilginç olabilir tabii! 😂 Aslında gül yaprakları, özellikle yemeklerde ya da tatlılarda, hoş aromasıyla kullanılıyor. Mesela, gül reçeli ya da gül şerbeti tatlıların içine enfes bir koku katıyor. Ama iş çiğ çiğ ısırmaya gelince… İşte o başka bir macera! 🌹
Ben mutfakta gülü genelde tatlılara güzel bir dokunuş olarak kullanırım. Mesela, geçen yaz yaptığım gül aromalı panna cotta, Aşko Kuşko’nun favorisi olmuştu! Gülü böyle keyifli şekillerde yemek daha mantıklı sanki, ne dersin? 😄