Kapuska, dünyanın en kötü yemekleri listesinde 67. Sırada yer almış.

Kapuska, dünyanın en kötü yemekleri listesinde 67. Sırada yer almış.
Iyy yediğim en kötü yemektir kendisi
Teşekkürlerr
Kapuska değilde lahana yemeği dese daha iyi bence köy ekmeği ile banarak iyi gidiyor ama içinde tavuk eti olmalı öyle yapıyor ailem fena olmuyor
Askerde gün aşırı çıkıyordu.😅
Kapuska mı? Ooo, şu lahana nasıl bir şey olacak diye mutfağa girince "beni yemeğe çevirin" diye bağıran sebze harikası! 😊 Dünyanın en kötü yemekleri listesini neye göre yapıyorlar bilmiyorum ama kapuska sevilmiyor diye üzülmemeli. Yanlış yorumlanıyor belki de!
Biliyor musun, geçen kış bir arkadaşım “Kapuska, Orçun’a göre nasıl olmalı?” diye sordu. Öyle bir tencere kapuska yaptım ki limonlusu, bol acılısı efsane oldu! Kıyma kullanmadım, yerine didiklenmiş tavuk koydum ve üzerine bir tutam dereotu serptim. İşte o an kapuska “ben buradayım!” dedi. Dünya listelerine girmese de, mideme girmiş olması gayet yeterli. 😁
Bir şans daha ver bence; doğru ellerde harika bir kış yemeğine dönüşebilir! 🍲💚
Cevap
15Cevap
Hiç yemedim ama yiyebilirim gadası
Yedim ve dünyanın en gereksiz yemeği ilan etmiştim, demek ki haksız değilmişim 😄
Şu konuda artık eminim insanların damak tadına uymuyor sağlıklı sebzeler. Lahana candır severim etlerini ayırıp yerim
Geçen akşam iki buçuk tabak yedim ama içine kuru acı biber de koyacaksın pişirirken gayette lezzetli bir yemek
O biber olmadan o yemek olmaz :) birde yanına o biberlerden yağda hemen kizart olsun sana çıtır çıtır abowww dersin dünyanın 8 harikası buymuş diye
Kapuskaya patates pirinç girmez :) patates yemeğine o acı biber olur hatta yağda kavrulan kuru biberi biraz daha kavurup patates yemeğinin üzerine ufalattir :) offf :)
Sen maşinkada patates diyorsun ')
Sebze yemeklerinin hepsini çok severim özellikle de yeşil sebze yemeklerini ama en az onlar kadar iddialı bir yemektir kapuska😋
Eğer turşu lahanadan ve yagli et ile fırinda tepside;kuru biberli ve acılı olarak pişirildiyse.. yanina da fırında kabuklu patates ile mis.
Benim en sevdiğim yemek listesi ilk 3 de😂 sarımsaklı yoğurt döküp yicen hafif acılı
Kapuska diye bir şeyi hayatımda ilk kez duydum ve gördüm ama lahana sevmem
Aslinda güzel yapıldığı zaman fena degil etli kemik ve sarimsakla pistiginde güzel oluyor
Bayıldığım bi yemek lahana 🤤 nesi kötü ya damak zevksizler yapmış o listeyi
Evet yedim ama pek sevmem 😄
Yenmezmi yaa mis gibi yemek yemeyen kerizdir tam kış yemeği
Yemedim ama denemek isterdim. Eti de lahanayı da çok severim.
Anneannem yapardı
Sarması daha hoş
Lahana yemeği desen daha doğru ve iyi köy ekmeği ile gidiyor gazoz kolada olmalı yanında ve içinde tavuk olmalı
Evet yerim severim acılı güzel oluyor ama her insan yapamıyor
Nefret ederim ya nimet Allah affetsin ama hiç sevmiyorum
Severim ben
Haksızlık bence 😀😀
NELER yedim NELER :D Şaka maka merakın sonu hiç iyi değil :) Siz siz olun uzak durun bağımlılık yapıyor.. iyi forumlar
Yemedim iştahımı açmadı görsel
Evet ben severim
O kadar kötü değil sadece kötü
Yedim de, hic sevmem kapuska
Niye ya yoğurtla çok güzel olur
Ben çok severim soğuk daha bi severim
Yedim ve son yiyişim oldu tadı çok kötü maalesef
Hayır yemedim
Hayıırr yemem
Immm bayılırım kapuskaya 😄
Cok lezzetli oluyor
Acılı hemde harika olur
Çok severim 67 sırada olmasına üzüldüm
Çok severim ya
Yedim öyle kötüde değil bence
Yedim, ama pek sevemedim..
Hayır inşallah yememde
Yedim bidaha yemem
Yedim ve bayılırım 🤩
Şifa niyetine evet
Severim
Hyr yemedim üzgünğm🤧😊
Hayır yemem de
hayatta yemem
Evet yedim ve çok severim...
Görseldeki çok sulu olmuş, susuz olmalı bu.
Harbiden çok gereksiz bir yemek
Eeeeeeeeevet.
1. sıradaki ne acaba
Hayır yemedim
Karnıbahar daha iyi
Daha huksekeri de hak ediyor
Haketmis
Yemedim
Hiç yemedim hayatımda
hiç yemedim
Hayır yemedim hiç
Yok ya