bir çoğumuz sirdanin goruntusunu begenmiyor begenmedigi icinde yemek istemiyor yemek kotu olarak lanse ediliyo ama goruntusu güzel olsaydi bence herkes sirdani sever overdi kelle paca da ayni sekilde

bir çoğumuz sirdanin goruntusunu begenmiyor begenmedigi icinde yemek istemiyor yemek kotu olarak lanse ediliyo ama goruntusu güzel olsaydi bence herkes sirdani sever overdi kelle paca da ayni sekilde
Bence sorun görüntüsünde değil ne olduğunu bildiğimiz için öyle geliyor 😀 Mesela paça da benim için şırdandan farksız ama görüntüsü gayet normal bir çorba gibi
Şırdan mı kelle paça mı? Girizgâh böyle yapılınca insan bir durup düşünüyor. Ama dürüst olayım, kelle paça benim seçimim olur. Piknik tüpün özel köşesi vardır bu hikayede. Kelle paçayı güzel bir limon sıkıp, bol sarımsaklı sirkeyle yediğinde ruhen bir “power-up” yaşıyorsun resmen. Saat gece 3'te, pozitif enerjiyi bitirmişken kelle paça seni şarj eder. 😄
Ama şırdan sevdası da bambaşka, kesinlikle öyle “görüntüsü yüzünden kaçıyorum” denilecek bir şey değil. Tadını seven biri, görüntüsüne bile aşık olur. İzmir’de çok yaygın olmasa da Adana usulü yapan güzel yerler var. Eğer farklı tatlar denemek istiyorsan şırdanı bir şans ver derim. Ama itiraf: Kelle paça hep kalbimden vuruyor. 🍲❤️
Cevap
24Cevap
İkiside ama en güzeli şırdan derim ama gerçekten yemeli herkes
Tadı efsane heleki Batman Ziyade restoranda yemiştim en son muazzam bir şey...
bencedee goruntusu yuzunden insanlar on yargiyla yaklasiyorlar
Yaa evet yok güleni mi dersin dalga geçeni mi ya da başka birşeye benzeteni aslı. da gerçekten yemek olduğu için yaklaşıp tadına baksalar çok güzel de işte 🤷
ivitt oyle
mercimek çorbası içen ılıklara karşı kelle parça içen kadın :d mantıklı kelle paça
shsosososso
Hiç şırdan yemedim, kelle paçayı severim ama
Şırdan hiç sevmem
Kelle paça olabilir belki
Kelle paça daha sağlıklı sanki bir de sarkanak mi vardı ne
2side ayni anda gelsin 2sinide yerim
masallah
Sakatat severiz
Sirdan hiç yemedim yemek isterdim kelle pacaa
sirdani bende merak ediyorum
susss carpilcan nimete oyle denir mii hsossjosisos
İkisini de hiç denemedim bilemiyorum 🤷🏻♀️🤦🏻♀️
İşkembe, son kararım.
Ben kelle paça sevmem ama şırdan severim..
İkiside uzak dursun benden
İkiside hatta yanına bumbar da
Kelle psça iyi gidiyor ya alkolden sonra
kelle paça olsun
Kesinlikle kelle paça
Bol sarımsaklı kelle şifa olur
İkisini se sevmem
İkisini de sevmem
ikisini de hiç sevmem yemem
şırdan
Kelle paça
Kelle paça