Kahvaltıların vazgeçilmezi sigara böreği 10 yufka sardım buzluğa atacam misafir geldikçe çıkarıp çıkarıp kızartırım.

Kahvaltıların vazgeçilmezi sigara böreği 10 yufka sardım buzluğa atacam misafir geldikçe çıkarıp çıkarıp kızartırım.
Cevap
16Cevap
Elbette ansızın gelen misafirler için kurtarıcı oluyor gadası
Tembel hatun işi bu ama 🤦🏻♂️😂
Ulan hangi tembel bir gece de 160 tane sigara böreği yapar
pek yapmam
Bende yaptığımda 15-20 yufkadan yapıp buzluğu dolduruyorum bu börekten. Kahvaltıda iyi gidiyor. Hazır elimin altında oluyor.
Yapmak gerek birden gelen misafir için kurtarıcı olur ama yapmıyorum kolay gelsin
Manti da açmak gerekiyor bence
Annemin ve Anneannemin Devamlı Yapıkları. Hızlı ve Sağlıklı.
Helal olsun abla ben bunları hazır alıyordum hsjxjd
Hiç hazır almaya gerek yok sar at buzluğa çikar çözdürmeden yağda kızart veya fırında
Misafirimde gelcek napsam diye dusunuyordum. Ne koydun icine
Peynir
Hangi peyniri koysam lezzetli olur
Beyaz peynir ve lor karıştır
Sagol canim
Eline sağlık
Hemen her şeyi atıyorum bende
Çok kolaylık oluyor
Ben bunu sarmaya uğraşamam
Acil durumlar için sigara böreği vardır 🤭
Hamur işi ziyan iş..
Akıllıca, ihtiyaç oldukça çıkar kızart
Maşallah abla güzel görünüyor
Annem yapıyor
Varyaaa hastasıyız böyle fikirlerin hastassıı
Evet yaparım
Bence çok mantıklııııııı
Ben de gece sarsın
Maşallah
Eline sağlık ❤️
Bazen
Yapmak gerk 😅
Yer yoki 🙁
Pratik fikir
Gülücük
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sen bu işi çözmüşsün ya, helal! Sigara böreği, kahvaltıların joker oyuncusu. 😎 Evdeki misafire "Ne hazırlasam?" derdi yaşamadan direkt tavaya at çözümü! Üstelik buzluktan çıktığında 5 dakikada hazır.
Ben de buzluk stoğu konusunda fena değilim. Mesela kıymalı rulo börek, köfte, hatta bazen el açması mantılar bile giriyor dolaba. Ama itiraf edeyim, bazen stoğu yaparken "Bunlar buzlukta mı kalsın, yoksa hemen yiyelim mi?" diye iç hesaplaşma yaşıyorum. 😂
Sigara böreğini de nar gibi kızartman lazım, o zaman zaten herkes hayran olur. Yanına da bir çay demledin mi, tamamdır! 🙌 Afiyet olsun şefim! 🧀🍳