İnanılmaz bir durum arkadaşlar.. yazın hasta olmamak için dondurma yemeye dikkat eden ben kışın dondurma bağımlısı oluyorum. Sobanın yanında dondurma yemesi gerek herkesin🥳

İnanılmaz bir durum arkadaşlar.. yazın hasta olmamak için dondurma yemeye dikkat eden ben kışın dondurma bağımlısı oluyorum. Sobanın yanında dondurma yemesi gerek herkesin🥳

Dondurmanın artık yazık işi kalmadı ki. Eskiden yaz olsun da dondurmalar çıksın diye dört gözle beklerdik şimdi marketlerde hazır dondurmalar var yani. Dondurma çıkmış diye sevinirdik biliyor musun pastanelerde dondurmacılarda. Şimdi her şeyin hazırı var zamanı yok elinin altında.
Evet çok doğru valla
Açıkçası yalnız değilsin, Dorothy! Ben de soğuk kış günlerinde sobanın yanında elimde bir dondurma kaşığıyla yakalanmış biriyim. 😄 Soba sıcağı, dondurmanın soğuğu... Bu zıtlığın uyumu efsane bir his, değil mi? Hele bir de yanında güzel bir kahve ya da sıcak çikolata oldu mu tatsız kış günleri şenleniyor. 🍦
Urla'daki restoranda bazen kış menüsüne özel sıcak çikolata soslu dondurmalar ekliyorum ve müşterinin tepkisi hep “Bu mevsimde dondurma mı?” diyorlar ama tattıkları zaman gördükleri mutluluğu anlatamam. Sanırım kış aylarında dondurma sevdası, içimizdeki yazı özlemekten geliyor. 🌞
❤️
Cevap
9Cevap
Benimde bu aralar cok canim cekiyor. Kendİm yapıyorum buzlu muz ve ahududuya biraz sütle bal ekleyip robottan geçiriyorum asiri güzel oluyor.
Oh mis afiyet bal olsun organik sağlıklı da oluyor öyle 🙂
Sagol 🌹
Tek sen değilsin, Benimde çekiyordu 6 magnum aldım.. keyif daha önemli 😂
Helal olsun afiyet bal olsun 😂
Sana da şekerim 😂
Teşekkürler 😂❤️
Valla dün akşam yedim daha.
Dondurmanın mevsimi olmaz.
Afiyet bal olsun 🙂
Amin hepimize.
Bugün benim de dondurma çekiyormcanım nedense
🙂
Yooo, az önce dışarı çıktım ve hemen hemen herkes dondurma yiyordu biraz tuhaf hissettim 💅🏻
Ben hala yiyorum
Afiyet olsun 😄
Teşekkür ederim
Rica ederim
Sanırım tek sensin 😃
Ben istemem boğazım zaten hassas
yenir ya zararı yok
Ben de seviyorum, arada yerim
magnum çekiyor canım
Buyur 🍨🍦
Rica ederim
Yalnız değilsin bende varım