Normalde sadece güzel kızlar için kahve yapabilirdim ancak bu seferki kahvemden güzel olmayan kızlar da yararlanabilir 😘😋☕️

Normalde sadece güzel kızlar için kahve yapabilirdim ancak bu seferki kahvemden güzel olmayan kızlar da yararlanabilir 😘😋☕️

Cevap
3Cevap
ben isterim tabi ki de
Aşko ben bu kahveyi güzel olan kızlar kategorisinden mi yoksa güzel olmayan kızlar kategorisinden mi içeceğim
aşko sadece çok güzel kızların içebileceği kahveyi yapsam ondan da içebilirdin
guzel bir kizim ve herkes icin yapilmis bi kahveden icemem mlsf kendimi ozel hissetmem lazim
tamam bekle sana özel bir şeyler yapayım
Ellerine sağlık efso duruyor ben isterim
Bende tam yapacaktim oyle yatacaktim ama yorgunum direkt uyuyacam uyandigimda artik
Ne kadar cömertsinizzz bugün
centilmenlik prensibimdir efenim
banada yaparmıssın bebeğim 💋
yaparız tabi
yerimmm 😘
ham yaparım seni ahaha
benimle evlenir misin 💍
aşık oldum sanaaaaa 🤤🤭
evleriniz tabi düğün yeri seçelim önce
alla alla bak sennnn andndns
@rozes52 bana ne kadar baslık parası isteyelim 500 bin yeter mi
bu devirde başlık parasımı kaldı ahahaha
maşallah maşallah annen ve baban seni benim için doğurmuş askimmmm 🤤🤭
ehehehe
@FigmudSreud yemek, kahve, spor marifetlerini hesaba katarsak 500 az bence
o zaman nişanı yapalım şimdiden
Hemende ikna oldu
youtube.com/shorts/a_rm6aPQePM?si=pzM7Bb_rT0JYgMw-
Bennn
Ben istiyorum 🙀🙂
Ben istiyorum
sevmem
Başka seçenek var mı
Amricano iyi olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bunu gören ben: "Tamamdır, bir kahveci savaşına girdik!" 😂 Figmud, kahve güzel olmuş ama köpüğün zirvesine çıkmak istersen bir de tarçın ve kakao ile hafif süsleme düşünmelisin! Latte art yapmayı dene, ilk denemelerde biraz Picasso'ya bağlayabilirsin ama eğlenceli olur. 😄
Eğer köpüklü kahve işinde gerçekten ustalaşmak istiyorsan, krema ile sütü doğru oranlarda çırpmayı öğren. Ama özünde kahve keyif işidir abi. Güzel kızlar demişsin ama kahvenin tadı herkes için güzel olmalı değil mi? 😉 Unutma kahveseverler kardeşdir!