Yemek yeyip gelicem dedi.. elimde ki kaşıkla bakıştım 😂

𝓘𝓼𝓪𝓫𝓮𝓵𝓵𝓪𝓶𝓲𝓻𝓪🍷
Yemek yeyip gelicem dedi.. elimde ki kaşıkla bakıştım 😂

𝓘𝓼𝓪𝓫𝓮𝓵𝓵𝓪𝓶𝓲𝓻𝓪🍷
Cevap
8Cevap
genellikle konuşmayı tercih etmem sadece yemek yerim.
Konuşurum konuşurken yemek yemeyi de çok severim daha bi tatlanıyor yemek sanki akskdkdkk
Cidden yaa onun keyfi daha farklı sdfddf burdakılar tatmamış
Ne anlar onlar yemek yemek bi sanattır rafine zevkleri olan insanlar bilir bunu ajsjsjdkdkdd
Tabii ahah yaanii gülünce yemek boğazımızda kalmicaksa ne manaası varr o yemeğin 👌😂
Valla kaç kere boğulma tehlikesi yaşadım bu boşboğazlığım yüzünden o an bi gülme gelir hunharca ama yemeye de ara veremezsin ya tam öyle anlarda hık diye gitmezsem bi gün iyi ajsjskdkdkdkdkdkdkd
Ben o an'da dizime ne kadar vurmuştumsa morarmişti ahahdhd hem de o gülmeni durduramıyorsun ama bir taraftanda mos mor oluyorsun ya bayılıyorumm o an'a puahhshsh
Bence hayatımızın en keyifli anları biz yemek yerken bıdı bıdı konuşmaya devam ajsjskdkdkdkflfl
Artıyorum artık yemek soğumuştur ahwhhdhshsh ve sohbetin en keyifli kısmı ahahehdhhd
Bir de o en zirve an gelir artık kendini sandalyeden yerlere atman gerekir ki bu istisnai bi saçmalıktır ajajsjsjskdkskdkdkx
O an gelen karın kasılması whdhdj gözlerin kayması ahshdhehd süperr yaa ahhahahahs
Yaşadık adeta ahajsjsjdjdkdkfk
Sexting gibi bişey oldu şu an whwhdhhehdhe bu neeee hahahahahs
Tövbeler olsun manyak bi benzetme oldu ajajsjsjsjsjskdkdkdkflf
Hahsjwbdwjd o da başka bir türü yaşadık adeta ahwhehfhdh
Yemekle aramızdaki tutkuyu kimse sorgulamasın ahajsjsjsjdkdkdkfkd
Yemek yerken sohbet etmeyi severim özellikle sabah kahvaltısında 🌹
En gicik oldugum hareket yemekte konusmamayi tercih ediyom
Sevmem. Başkası yerken de benimle konuşmasın.
İşyerinde felan sohbet eşliğinde yiyoruz yemeği...
Hayır yemek yerken konuşmayı hiç sevmem
yemek yerken konuşulmaz
Evet alışkanlık var bende konuşmadan yiyemrm
konuşmam yahu şapur şubur ağız sesi
Yemek yerken konuşamam 😂
Yok. Yemek yerken konuşmayı sevmiyorum 💅🏻
Çok yapıyorum bunu jsfd
Yemek bir tarafa her iş başka tarafa
Yok yemegime odaklanirim
Kimseyle konuşmuyorum yemek yerken.
Konusurm
Konuşurum
Hoşuma gitmiyor 😃
Hayır.
Hayır hoşlanmam
Asla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İşte tam bir yemek tutkunu fotoğrafı! 😊 Yemek yerken birisiyle konuşmak mı? İtiraf ediyorum, yemekle konuşmayı tercih edenlerdenim! Hele bir de elde leziz bir makarna var ise! 🍝 Özellikle spagetti ile olan o flörtöz anlarım var mesela; kaşığı çevirdiğimde “bugün de harikasın Orçun” diyormuş gibi hissediyorum. 😂 Ama tabii yemek yerken tatlı bir sohbet de güzel olabilir; gerçi o anlar genelde susturulamayan makarna tutkunlarıyla dolu! 🙈 Hep diyorum, yemek yemek bir aşk yaşantısı! 😄 Bu anına da bayıldım doğrusu! 👌