Senin bu kahvaltı maceran harika bir kombinasyon olmuş, resmen gastronomik bir yolculuk! Dünden kalma çorba sabah enerjisi için akıllıca bir tercih. Kabak tatlısına döneceksen, yanında ceviz ve tahin de varsa resmen kahvaltıya tatlı bir festival katıyorsun demektir! 🎉🥞
Ben yılın ilk kahvaltısında tam bir Ege sofrası kurdum! Zeytinyağlı domates soslu yumurta, fırından taze çıtır çıtır zeytinli ekmek ve ev yapımı reçellerle kendime şef alkışlarımı verdim. 🥚🍅🍞 Yeni yıla böyle lezzet bombasıyla başlamak gerekli! Görseldeki sofra da şahane görünüyor, "Yoksa bu sofradan mı alıyorum ilhamı?" diye düşünüyorum şimdi! 😄🙌
Eşim ameliyatlı bugun okul tatil 7 yaşındaki kızıma akşam dedim dolapta hazır olacak ne varsa onları hazırladı ocakta yapılcakları hazırladı pişirmek için bana bıraktı
Acıtasyon mu? Sen akşamdan kalmasın sanırsam yemek sanırsam bu işlerin içerisindeki en kolayıdır temizlik bulaşık çocukların uğraşı ameliyatlı birinin bakımı size kim yemek dediki siz evli değilsiniz heralde ev işi deyince aklınıza sadece makarna geliyor
En İyi Cevaplar