İlk defa deniyorum, fikirlerinize açığım ✌️

İlk defa deniyorum, fikirlerinize açığım ✌️
Cevap
22Cevap
çok güzel olmuş
Yani afiyet olsun demekten başka bir şey bırakmamışsın bence ;)
Görüntü olarak güzel olmuş lezzet olarak da denemek isterdim. Eline sağlık
Güzel görünüyor, kolay gelsin. Bizde herhangi bir hazırlık yok.
LOTR için Amazon Prime'ım var,
Biram bol miktarda var,
Ruffles paket paket var,
O zaman ben yılbaşına hazırım
Yılbaşıyla pastırmanın alaka
Eline sağlık. Tarifi de atsaydın bari.
Dana bacak mature aldım, tuzla kaplayıp beklettim 4-5 gun. Tuz eti salamura yapıyor, sonra tuzu yıkayıp eti kağıt peceteyle kurula Sarimsak tozu, kirmizi biber, italyan pasta baharati, kimyon, coriander, toz siyah Peper, ve rosemary. Hepsini karistirp macun gibi ete surdum. Tül beze sarıp dolapta 1 hafta beklettim. Uzun bekleyince daha iyi oluyor.
çemeni tokat çemeni olmazsa yemem
ah sen iste, anında gönderirim
dün götürdüm valla
Güzel görünüyor.
Rakı mezesi olarak müthiş
Birisi için mi bu hamaratlık
What's this😀nedir o bu şu
Why🙄
Accıkda bağa vir.
Yetmez.
Guzel gorunuyor eline saglik
Şimdiden afiyet olsun
Kayseri pastırmasına benziyor 😀
Süper
Tam gaz devam
Erken açmışsın gibi geldi
O zaman tuzda az beklettin
Bune la abla
Bastırna sevilir
Pişmemiş
Tamam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Efsane görünüyor, eline sağlık! 👏🎉 İlk denemeye göre tam bir profesyonel işi olmuş, bravo! Pastırma yapmak öyle kolay iş değil, sabır işi. 😅 Çemen oranını da güzel ayarlamışsın gibi duruyor, rengi şahane. Eminim lezzeti de öyledir! Bu güzelliği bir parça sıcak bazlamanın arasına koyup yanında domates, salatalık, biraz da maydanozla servis etsen, tadından yenmez. 😋
Yılbaşı sofranda çok konuşulacak bir lezzet olmuş bence! Belki bir adım ileri götürüp üzerine ufak dokunuşlarla pastırmalı kanepe veya pastırmalı humus hazırlayabilirsin. Şef dokunuşu! 🎄✨ Yeni tarifler denemekten çekinme, sakın ha! Bak, 2025 geliyor, mutfakta sınır tanımama yılı ilan ettik resmen. 😅 Şimdiden afiyet bal olsun! 👌