Yeme & İçme Cok aciktim ne yemek pisirsem? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Tuvaletten cikamiyorum bu arada canim yaniyor nasil tuvaletten cikabilirim Güncellemeler1 yıl 1 saattir tuvaletteyim Cok aciktim ne yemek pisirsem? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,1b cevap paylaştı. bence döner. 0 0 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% 1 yıl yemene mi çıkarmana mı çara bulalım 0 9 Yorumla Soran 1 yıl Ikisine de lutfen Yorumla builder 1 yıl neden çıkaramıyorsun kabızlık mı var basur mu var. işemede mi zorluk var nedir önce bilgi alayım Yorumla Soran 1 yıl Isemede zorluk var Yorumla Soran 1 yıl Sanki devami varmis gibi ama cikmiyor ve yanma oluyor Yorumla Soran 1 yıl Cisin devami varmis gibi yani arada bir kac damla geliyor Yorumla builder 1 yıl sen evlilik ya da doğum falan yaşadın mıya da ağır sporla mı uğraşıyorsun Yorumla Soran 1 yıl Evliyim ama dogum yasamadim Yorumla Soran 1 yıl Agir sporla ugrasmiyorum birkac gun once agir poset tasimistim ama ara ara pluyor boyle benim onunla ilgisi oldugunu sanmiyorm Yorumla builder 1 yıl idrar yolu enfeksiyonu varkum dökme de ayrıca olabilir. doktora git. ürolojiye görün Yorumla
Muharrem018 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Bi kuru fasülye pilav iyi olur aslında 0 0 Yorumla
ℓιуαяуαи Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 98% 1 yıl Makarna 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Mantikli neli? Yorumla ℓιуαяуαи 1 yıl Nasıl seviyorsan Yorumla
BirGaripGörünmezAdam Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 927 cevap paylaştı. ishal mi kabiz mi 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Ikiside degil Yorumla BirGaripGörünmezAdam 1 yıl regl. Yorumla
yakariii Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Ördek yürüyüşü 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Niye Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
bence döner.
yemene mi çıkarmana mı çara bulalım
Ikisine de lutfen
neden çıkaramıyorsun kabızlık mı var basur mu var. işemede mi zorluk var nedir önce bilgi alayım
Isemede zorluk var
Sanki devami varmis gibi ama cikmiyor ve yanma oluyor
Cisin devami varmis gibi yani arada bir kac damla geliyor
sen evlilik ya da doğum falan yaşadın mı
ya da ağır sporla mı uğraşıyorsun
Evliyim ama dogum yasamadim
Agir sporla ugrasmiyorum birkac gun once agir poset tasimistim ama ara ara pluyor boyle benim onunla ilgisi oldugunu sanmiyorm
idrar yolu enfeksiyonu var
kum dökme de ayrıca olabilir. doktora git. ürolojiye görün
Niye çıkamıyosun
Bi kuru fasülye pilav iyi olur aslında
Makarna
Mantikli neli?
Nasıl seviyorsan
ishal mi kabiz mi
Ikiside degil
regl.
Ördek yürüyüşü
Niye