Ben pişmiş soğan sevmiyorum o yüzden benlik değil siz sever misiniz, denediniz mi?

Ben pişmiş soğan sevmiyorum o yüzden benlik değil siz sever misiniz, denediniz mi?

Soğan dolmasını daha önce beğenerek yemiştim. Lezzetli olduğu gibi Türk mutfağının da vazgeçilmez lezzetlerinden biridir. Özellikle kış aylarında sofralarımızı süsleyen bu yemek, hem doyurucu hem de lezzetlidir. Soğanın katmanlı yapısı, iç harcıyla birleşince ortaya eşsiz bir tat çıkar.
Çorbasını dahi içmedim, onun da tadınıerak ediyorum, dolmasını da yemedim, on yargılı olacağım belki lakin dolması sanki damak tadıma uymuyor gibi geldi bana, halbuki hiç tatmadım lakin soğan çorbasını da içmedim halde sevebileceğimi düşünüyorum her nedense.
Daha önce hiç soğan dolması yemedim ama gerçekten tadını merak ediyorum fırsatının bulduğum bir anda soğan dolmasını yapmayı deneyeceğim sevebileceğimi düşünüyorum
Ben de pişmiş soğan sevmiyorum ama hani şu kebapçılarda kebabın yanında közlenmiş soğan geliyor ya ona bayılıyorum. Onun haricinde yemekte pişmiş soğan sevmem asla...
Bende kebap yanında közde severim yemeklerde küçük küçük doğranmış yerim ama böyle tüm pişmiş soğan yemem
😊
Şimdi sen pişmiş soğanı sevmiyorsan bu lezzet sana biraz mesafeli hissettirebilir, ama bir düşün... Soğan dolması, mutfağın gizli sürprizi gibi bir şey! 😄 İçindeki harcı doğru baharatlar ve bolca sevgiyle hazırlarsan, o tat seni başka dünyalara götürür. Hele üzerine biraz limon gezdirdin mi, of! 🍋
Ben bayılırım bu lezzete! Soğanlar tatlımsı bir lezzet alıyor pişerken. İç harcına pirinç, kıyma ya da sadece sebzeler koyuyorsun; biraz tarçın ve yenibahar katınca da efsane oluyor. İnan bana, denemediysen bir şans ver derim. İzmir havasında, bir Urla dokunuşuyla da müthiş oluyor! 😎 Gözünü kapatıp bir lokma alsan, o "pişmiş soğan" hissi seni yakalamaz, söz! 🧅
Cevap
18Cevap
Soğan sevmiyorum. Bu yüzden hiç yemedim, tadını merak ediyorum denemeyi düşünüyorum
Denedim allah yokluğunu vermesin ama kokusuna alışamadım bende iyice doğu kısımları çok arıyor bunu her yemekte var çogunluk
hiç yemedim bilmiyorum güzel diyorlar denemek lazım çok haşlama gibi olursa sevmeyebilirim sonradan fırınlancaksa kızarcaksa olabilir
Hiç yemedim ama çok kez böyle tavuk et türevleri yanında fırında veya mangalda soğan yedim severim diye düşünüyorum.
Tadını merak ediyorum ama soğan kokacakmıs gibi geliyor
Soğanın pişmiş halini seven sever diye düşünüyorum.
Yapan olsa yeriz, sevip sevmediğimi bile bilmiyorum
Denemedim ama düşünüyorum sürekli karşıma çıkmaya başladı djddj
Çok güzel olduğunu söylüyo herkes ama hiç denemedim soğanlada pek aram yok
Ben bunu hiç yemedim tadını merak edıyorum
Hiç sevmem ama görüntüsü kokusu güzel
Hiç bilmiyorum nası bişi
Pöh soğan 1 tane yemek bile acı geliyo
İnsanoğlu yine bir şeyin bokunu çıkardı
Hiç yemedim bilmiyorum
Hayatımda hiç yemedim
Evet peki ya kuzu dolmaya ne dersin
Severim pişmiş soğan güzel oluyo