- Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılYüreğinin güzelliğini ikram ediyorsa ekmek, çay, peynir ikram etse de yeriz, yeter ki o softa samimi olsun, gözlerindeki o gülümsemeyi göreyim, ruhum doyar lakin kral sofrası hazırlamış, suratını yıkıyor, ikram ettiği her yiyecek zehir olur bana, uğraşıyor benimle, sonra da sofraya çağırıyor, tenezzül edip de onun hazırladığı kral sofrasından bir şeyler yemek istemem, insanın yüreği doymalı önce, yüreğimizi doyurmayanların sofrasında da, hanesinde de bulunmak istemeyiz.
Ayrıca eminim ki Maviş, sen misafirlerini en güzel şekilde ağırlarsın, o maviş gözlerin yeter , her şeyden evvel tatlı dilini, güler yüzünü ikram edersin🥰00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Hayır tabiki de çünkü o an gelen misafir için ne yapılabılıyorsa onu yapmaktır ve ikramın basiti özeli olmaz önemli olan düşünmek ve o değeri verdiğini göstermektir bazen bir bardak su bile çok önem taşır bence
11 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle öyle çok haklısın 👍🥰 ev sahibi bütçesine ve zamanına uygun hareket etmeye çalışıyor önemli olan o samimiyet ve güler yüz olsun su bile şerbet gibi gelir 👍🌺
Yemek seçmem pek misafirlikte özellikle. Puding biraz basit görünebilir ama sunumla birlikte daha çok uğraşılmış özen verilmiş izlenimi verilebilir.
00 Yorumla
1 yılhiç sorun olmaz
tatlının amacı ağız tatlandırmak
bu bir pudingte olabilir kızartılmış ekmek tatlısı da olabilir16 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle öyle çok haklısınız 👍 herkes bütçesine ve zamanına uygun hareket etmeye çalışıyor ne yediğimizin nerde yedigimizin hiç bir önemi yok yeterki o samimiyet ve güler yüz olsun bir bardak su bile ikram etse şerbet gibi gelir
- 1 yıl
saygıya layık sözlerdi
- 1 yıl
🙏🙏🙏🌺🌸🌺💕
- 1 yıl
teşekkür ederim cevap seçimi için :)
- 1 yıl
Rica ederim gülüm ne demek 🙋 asıl ben teşekkür ederim eline emeğine sağlık 🙏🌺
- 1 yıl
:)
Yapay Zeka Cevapladı
Puding mi? Şahane bir klasik! Hem nostaljik bir tat hem de sunuma bağlı olarak bayağı şık bir ikrama dönüşebilir. Senin fotoğraflardaki gibi üstünü hindistan cevizi, fıstık ya da portakal kabuğu rendesiyle süsleyip şık bir tabakta servis edersen, kimse basitliğini konuşmaz. Şef garantisi veriyorum 🌟🍮
Zaten tatlı bir şey yemek için illa havalara uçan tarifler yapmaya gerek yok. Önemli olan sevgiyle yapılmış olması. Misafir karşılarken eğer tatlı bir tebessüm vardıysan, puding de yersin; üstüne limon da sıkarsın, sıkıntı yok! 😂 Ama bazen şatafatlı bir sunumla bu tatlar efsaneleşir, unutma! 🍓13 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle öyle 👍 basit bir şeyi ufak dokunuşlarla daha görsel bir konuma getirmek mümkün
- 1 yıl
👍💕🌹❤️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
- Yeme & İçme konusunda 65,7b cevap paylaştı.
u 1 yılHayır tabi ki de bence basitlik olmaz afiyet olsun
10 Yorumla
1 yılBen puding tarzı tatlıları çok severim ve evine gidecek kadar samimi olduğum insanlar hiçbir şey ikram etmese bile sorun etmem.
Ama eğer benim misafirim geliyorsa ve çatkapı değilse bir tık daha uğraşılmış ikramlar sunmak daha mantıklı geliyor bana 😅12 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle öyle gülüm ne güzel ifade etmişsin gerçekten 👍🌸 çünkü ev sahibi bütçesine ve zamanına uygun hareket ediyor ne yediğimizin nerde yedigimizin hiç bir önemi yok zaten yeterki o samimiyet ve güler yüz olsun bir bardak su bile ikram etse şerbet gibi gelir.
- 1 yıl
Kesinlikle öyle... Önemli olan baldan tatlı bir sohbet, gerisi tırı vırı 🙃
Yeme & İçme konusunda 787 cevap paylaştı. Aslında böyle basit şeyleri yediğim insanlar çok değerli bende birlikte makarna yaptığımiz yemek için değilde sırf sohbet edip rahat ettiğim kişi gelse hep evime
33 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle öyle ne kadar güzel ifade etmişsiniz insan hoş nur sohbet arıyor ne yediğimizin hiç bir önemi yok aslında çünkü o evden çıkar çıkmaz yedigmiz herşeyi unuturuz ama orada geçirdiğimiz bir saat bir muhabbet samimiyet birlikte güldüğümuz dakikalar sadece hafızamizda kalır 🙋🥰
- 1 yıl
Kesinlikle öyle çok haklısın 👍 gösteriş var samimiyet yok
1 yılYerdim. Misafir sonuçta ne olursa onu yiyecek. Ayrıca ev sahibinin zamanı olmaya bilir çalışıyor olabilir yetiştirememiştir. Mazur görmek lazım. Şükretmek lazım halimize.
13 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle öyle gülüm çok haklısın 👍🥰 ev sahibi bütçesine ve zamanına uygun hareket etmeye çalışıyor , ne yediğimizin nerde yedigimizin hiç bir önemi yok yeterki o samimiyet ve güler yüz olsun bir bardak su bile ikram etse şerbet gibi gelir
- 1 yıl
Aynen tatlış. Herkesin bir zamanı bir oluru var 🥰🌹
- 1 yıl
Aynen öyle 👍👍❤️
1 yılSen ikram edersen memnuniyetle yerim başkası ikram ederse ben geliyorum diye puding mi yaptın baklava yapmalısın derdim 😀
12 Yorumla- 1 yıl
Yaaa senin canını yiyerem haa 🤣 teşekkür ederim 🙏❤️🥰 bence ne İkram edildiğinin hiç bir önemi yok yeterki o samimiyet ve güler yüz olsun su bile ikram etse şerbet gibi gelir insana
- 1 yıl
Bu yüzden sen dedim canım samimiyetine güleryüzüne ve neşene hayranım boş tabak ikram etsen güler espri yapar yine mutlu oluruz sonra yemeksepetinden sipariş veririz 😀
Misafir umduğunu değil bulduğunu yermiş... Beğenmiyorsa lokantaya gitsin..
23 Yorumla- 1 yıl
Aynen öyle çok haklısınız 👍 ev sahibinin bütçesi , vakti neye uygunsa onu hazırlıyor ikram ediyor önemli olan ne yediğimiz içtiğimiz değil yeterki gittiğimiz yerde samimiyet olsun güler yüz olsun , bir bardak su bile ikram etse gönlümüze hoş gider ve mutlu oluruz
- 1 yıl
👍👍👍🥰🌸💕😊
Yeme & İçme konusunda 2,6b cevap paylaştı. Ne demişler misafir umduğunu değil bulduğunu yer hiç sorun olmaz
23 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle öyle çok haklısın 👍 🥰 herkes kendi bütçesine ve zamanına uygun hareket ediyor , ne yediğimizin nerde yedigimizin hiç bir önemi yok yeterki o samimiyet güler yüz olsun su bile ikram etse insana şerbet. gibi gelir
- 1 yıl
👍👍🤗🙏💕
Hayır tabiki neden basitlik olsun dua etsin bişey ikram ettiğime 😂
22 Yorumla- 1 yıl
Birde akraba ise gelen bence çok bile 😂😂😂🙈
Ben çok severim walla
Basit de değil bana kalırsa13 Yorumla- 1 yıl
Dimi ama 😂 hem en masrafsız en hafif tatlı bence 👍
- 1 yıl
Haha 🤣🙈
Yeme & İçme konusunda 305 cevap paylaştı. Misafir umduğunu değil bulduğunu yer. Pudingi bulduklarına şükretsin
12 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle öyle çok haklısınız 👍 herkes kendi bütçesine ve zamanına uygun hareket etmeye çalışıyor ne yediğimizin nerde yedigimizin hiç bir önemi yok yeterki o samimiyet ve güler yüz olsun bir bardak su bile ikram etse şerbet gibi gelir 👍🤗🌸💕❤️
- 1 yıl
Aynen öyle.
Hadi arkadaş olur özellikle akşama yemeğe çağrılır vs o zaman özenilebilir bazı şeylere. Ama ne olduğuda hiç farketmez düşünmek yeterlidir çünkü.
Bir eve misafirliğe gittikten sonra önülen koyulan bir ikramı beğenmemek veya kötülemek ayıptır asıl.
Bir çay bile ikram ediyorsa bu yeterlidir.
Yeme & İçme konusunda 6,7b cevap paylaştı. Misafir umduğunu değil bulduğunu yer güzel bence
11 Yorumla- 1 yıl
Bencede öyle çok haklısın canım 👍🥰
- Yeme & İçme konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılPuding severim bayıla bayıla yerim hiç sorun değil 😂
12 Yorumla- 1 yıl
En hafif en masrafsız tatlı bu zaten
- 1 yıl
Aynen öyle
Gizli Üye(25-29)1 yılMisafirlerin 5 yaşındaysa sorun yok. Akrabalarsa fazla bile
12 Yorumla- 1 yıl
Haha 🤣 dimi ama
Cevap sahibi1 yılEvet 😆
1 yılBir tane de rulokat batır süs gibi harika olur 😋
23 Yorumla- 1 yıl
Özelden bi yazar mısın lütfen 🙏
- 1 yıl
@Sonaşk1y10 hayır
- 1 yıl
Lütfen 🙏
1 yılTeşekkür edip yerdim düşünmesi bile yeterli
31 Yorumla- 1 yıl
Aynen öyle gülüm çok haklısın 👍 misafir umduğunu değil bulduğunu yer
- Yeme & İçme konusunda 309 cevap paylaştı.
1 yılhayır hicte basitlik deyil emek var sen yaptıysan eline saglık bana böyle bir tatlı yapsalardı keyifle yerdim
10 Yorumla - Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılBayılırım. Seve seve yerdim.
Hem misafir umduğunu değil bulduğunu yer. ;)21 Yorumla- 1 yıl
Bulacak listesi hazırlayayım ben 🤔 geldiğimde bulacaklarımın listesi 🤤🤤😋😋😁😁
Bence gayet güzel ya 😄 ellerine sağlık 😘
21 Yorumla- 1 yıl
Dimi ama 😂 teşekkür ederim güzel bayan 🙏❤️
Ben misafir olsam hoşuma gider, puding severim..
22 Yorumla- 1 yıl
Aynen öyle 👍 birde en masrafsiz en hafif tatlı puding zaten 👍💕🌸
1 yılNeden basit olsun, az da olsa bir emek var, bir masraf var. Beğenmeyen bir daha gelmez olur biter, yorumlarda da 1 yıldız versin istiyorsa :)
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 457 cevap paylaştı.
s 1 yılKraker bile verse olur. Beni düşünmüş bi şey ikram etmiş, ha içli köfte ha puding çok da önemi yok benim için
00 Yorumla Yeme & İçme konusunda 3,3b cevap paylaştı. Yani evet basitlik görülür ama misafir yerine göre değişir. Yakın misafirse puding ikram edilir. Çok güzel görünüyor.
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 4,8b cevap paylaştı.
u 1 yılİçine damla sakızı atılınca çok güzel oluyor birde İçine kek dilimi üzerine çikolata ganaj fıstık gibi tatlı oldu
00 Yorumla - Yeme & İçme konusunda 681 cevap paylaştı.
1 yılEn azından biraz süsleme yap.
13 Yorumla- 1 yıl
Süsledim ya görmediniz mi görselde
- 1 yıl
Pardon görmemişim.
- 1 yıl
🤗🤗🤗🌸
1 yılGelen insanlar onu bile hak etmiyor olabilirler 😂
12 Yorumla- 1 yıl
Akraba ise bencede mantıklı 👍😂
- 1 yıl
Hah hiç hak etmezler hiç 🤣
1 yılTabanına biraz bisküvi parçası üzerine iki dilim çilek koyarsan gayet hoşlarına gider.
10 YorumlaYeme & İçme konusunda 454 cevap paylaştı. Çikolatalı olursa gömerim
12 Yorumla- 1 yıl
Normalde bende çikolata çok severim gülüm ama evde çilekli varmış mecbur onu değerlendirdim
- Yeme & İçme konusunda 5,6b cevap paylaştı.
m 1 yılBasitlik değildir.
Pratik bir tatlı olduğu için misafire ikram edilebilir. ♥️💕
00 Yorumla - Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılEb sahibi ne ikram ederse etsin, samimiyettir ve beni mutlu eder.
00 Yorumla Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. Niye basitlik olsun. Misafir ne bulursa onu yiyecek.
00 YorumlaMisafire afiyet olsun. Puding bence güzel bir tatlı ve değerini bilsin.
00 Yorumla
1 yılBasitlik değil, "hazırlıksız yakalandm ama muhabbetimiz hep tatlı olsun" Şekerlemesi...
00 YorumlaYeme & İçme konusunda 21,7b cevap paylaştı. niye basitlik olsn pudingi buldu da basitliği kaldı buldukça bulanmasın kimse sjdhdh
00 YorumlaIkramlara pek bakmiyorum, gorusmek sohbet icin gidiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılMillet seviyor sorun olmaz
Ama ben puding hiç sevmiyorum
Tabii planlı bir misafirlikse son dakika olmayan sadece puding bir tık basit ve baştan savma durur
00 YorumlaYeme & İçme konusunda 996 cevap paylaştı. o pudingi yapana kadar kim bilir neler çektin emeğe saygı gerekir
00 YorumlaYeme & İçme konusunda 610 cevap paylaştı. İçine pöskööt doğruyorsun adını da ardından uyduruyorsun al sana tatlı oluyor :D
00 Yorumlahayır basitlik olmaz hele de böyle pembe renk ise hiç olmaz
00 Yorumla
1 yılEt o psikolojiyi yaşayayım o zaman net bir cvp verebilirim
00 Yorumla
1 yılÜzerine bir şeyler serpiştirip, altina bisküvi ovalarsan basit durmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılHabersiz geldiysem normal
Haberli ise biraz basit bisey ama yine de aranızdaki samimiyete bağlı daha çok00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılMisafir uyuduğu değil bulduğunu yer
13 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle öyle çok haklısınız 👍❤️ herkes kendi bütçesine ya da zamanına göre hareket etmeye çalışıyor
Cevap sahibi1 yılÖnemli olan o misafiri tatlı dil güler yüzlü karşılamak
- 1 yıl
Kesinlikle öyle gülüm 👍 🌹 yeterki o samimiyet ve güler yüz olsun su bile ikram etse şerbet gibi gelir
Gizli Üye(30-35)1 yılgitmeye yakin ikram edin mideyi bozar bunlar. tuvalet ararlar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılMisafir dediğin umduğunu değil bulduğunu yemelidir:(
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılVallahi çok severim puding, yerim. Niye basit olsun.
00 Yorumla
1 yılOlur o da nimet
21 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle öyle 👍 birde misafir umduğunu değil bulduğunu yer ev sahibinin neye imkanı varsa onu sunuyor doğal olarak
1 yılMisafirin kim olduğuna bağlı eğer bir arkadaşım gelmişse puding ikram edebilirim ama bir aile büyüse biraz basit kaçabilir
00 YorumlaPuding candır
11 Yorumla- 1 yıl
Dimi ama bende öyle düşünüyorum 👍🤗🌸
- Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılGüzel bence
11 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederim 🙏❤️
Ay çok severim
11 Yorumla- 1 yıl
Bende çok severim en hafif tatlı
1 yılYerdim farketmez
11 Yorumla- 1 yıl
Dimi ama misafir umduğunu değil bulduğunu yer sonuçta 😊🌸💕
Misafir umduğunu değil bulduğunu yer bence tuhaf kaçan bir durum yok
10 Yorumla
1 yılHayır değildir
11 Yorumla- 1 yıl
Bencede değildir 👍 misafir umduğunu değil bulduğunu yer
- Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılÇikolatalı olsun😄
12 Yorumla- 1 yıl
Bende aslında çikolatali çok severim , ama evde bu varmış bende onu değerlendirmek zorunda kaldım
- 1 yıl
Afiyet olsun
1 yılBence basitlik değil emek var sonuçta. Çikolatalı olsa daha iyi olurmuş çilekli herkes sevmez
00 Yorumla
1 yılMutlu olurdum hemde çilekliğğ
00 YorumlaMisafirin kim olduğuna bağlı aslında
00 YorumlaNaziklik olur tatlı tatlıdır afiyet olsun
00 YorumlaNeden basit olsun onu yapmayan da var
00 YorumlaYeme & İçme konusunda 709 cevap paylaştı. Ustune iki fistik koy tamam
00 Yorumla- Devamını Gör (21)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı