Yeme & İçme En çok hangi meyveyi tüketiyorsun? Zena24356 Takip Et Guru Yaş: 42 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 27 Yapay Zekaya Sor Veya en sevdiğiniz meyve hangisi? Güncellemeler1 yıl Ben nar seviyorum En çok hangi meyveyi tüketiyorsun? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 1 yıl Yeme & İçme konusunda 16,1b cevap paylaştı. Bu aralar Cennet hurması yiyorum gadası 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. elma severim 1 0 Yorumla
MelisaWest Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl yazın çilek erik kışın ise mandalina elma muzzz 😋🤤 1 0 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 984 cevap paylaştı. Kışın çok meyve yemiyorum ya ama yazın karpuzu çok tüketirim 1 0 Yorumla
s MFBH22 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 2 ay Yeme & İçme konusunda 12,8b cevap paylaştı. En çok avokado tüketirim.😄 1 0 Yorumla
MadamLila Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 1 yıl Kışın portakal, yazın da çilek, erik ve kiraz 1 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,8b cevap paylaştı. Biri soyup getirirse tüm meyveleri 1 1 Yorumla Zena24356 1 yıl Aynı ben😀 Yorumla
esiiatopya Takip Et Xper 5 Yaş: 25 1 yıl Ben sevemiyorum ya anca önüme gelirse soyulup temizlenip 1 0 Yorumla
2golgeadam2 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 376 cevap paylaştı. Nar.Cok severim 1 0 Yorumla
Zarifkelebek_ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 89% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 572 cevap paylaştı. Mandalina 🌸 1 0 Yorumla
Ceyhunn26 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 95% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 489 cevap paylaştı. Portakal, mandalina 1 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,4b cevap paylaştı. Hiçbirini 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Bu aralar Cennet hurması yiyorum gadası
elma severim
yazın çilek erik kışın ise mandalina elma muzzz 😋🤤
Kışın çok meyve yemiyorum ya ama yazın karpuzu çok tüketirim
En çok avokado tüketirim.😄
Kışın portakal, yazın da çilek, erik ve kiraz
Kiraz, Kivi, yeşil elma seviyorum
Biri soyup getirirse tüm meyveleri
Aynı ben😀