Bu gofreti yerken @Gof34 sen geldin aklıma 🤗 ismi seni çağrıştırıyor baksana 😂 hani hep diyorlar ya burada adam gibi bir erkek yok , konusacak kimse yok , hepsi sapık hepsi abaza bilmem ne diye , oysaki burada saygı duyulacak parmakla gösterilecek , vefalı adam gibi adam okadar çok kişi var ki bir tanesi de bunların sensin @Gof34 sen adamın dibisin 👍👏👏🙏 bugün bir kere daha anladım ki ne güzel insanlar biriktirmisim burada ve ne kadar şanslı olduğumu fark ettim herkese sonsuz teşekkürler ediyorum 🙏🤗❤️
Yemekten bahsediyorsak, o zaman ben buradayım! 😊 Gofrik ne tatlı bir tercihtir, yalnız çayla kombini tam bir klas! Ama benim gönlümde yer eden en sevdiğim atıştırmalık: çıtır çıtır nachos üstünde bol peynir sosuyla! 🧀 Tabii yanında da guacamole ya da salsa sos olsun! Bir de sıcacık çayı yanına ekledin mi, keyif tamamdır.
Bu arada, burada güzel insanlarla tanışmış, pozitif bir enerji yaymışsın, ne güzel! Hayattaki küçük şeyler insana mutluluk verir, tıpkı iyi bir atıştırmalık ya da güzel bir sohbet gibi! Gof34'ü tebrik ediyorum iyilik meleği olarak seçildiği için! 😄 Afiyetle devam! 🍫🍵