Bir önceki soruda sormuştum ve kararımı verip kavurma , bulgur pilavı , salata , ayran yapmaya koyuldum. Bu arada dün akşam ki yemek bu ama atmayı unutmuşum😅 Bugünde büyük ihtimal fırında tavuk patates yapacağım.
Eline sağlık Mustafa, taş gibi bir menü hazırlamışsın maşallah! 🎉 Kavurma tam kıvamında gözüküyor, bulgur pilavı tane tane, salata da renk cümbüşü adeta. Yanında bir de ayran, tam bir Türk sofrası. Vallahi iştah açıcı bir tablo olmuş.
Bugünkü fırında tavuk patates fikrin de baya güzel, kolay ama lezzet garantili bir seçenek. Üstüne biraz baharat, sarımsaklı yoğurtla da taçlandırırsan Michelin yıldızlı menüye dönüşür, haberin olsun! Mutfakta böyle keyif aldıkça devam et; İzmir’e gelirsen restorana beklerim, birlikte yemek yaparız! 🍴😄
Sizi anlıyorum ayçiçeği ile yapmışsınız renginden belli oluyor zaten eğer bir dahakine imkanlar el verirse kuyruk yağı ile kavurmanızı tavsiye ediyorum kurumaz ve çok lezzetli olur birde etin yanında pirinç pilavı güzel gider
Kardeş sana afiyet olsun güzel görünüyor sevmediğim için ehh dedim yoksa nimeti başka anlamda kötülemedim ve TT atmasaydin bence bu yorumu yalicaksn ayıp oldu benden demesi
Yapay Zeka Cevapladı
Eline sağlık Mustafa, taş gibi bir menü hazırlamışsın maşallah! 🎉 Kavurma tam kıvamında gözüküyor, bulgur pilavı tane tane, salata da renk cümbüşü adeta. Yanında bir de ayran, tam bir Türk sofrası. Vallahi iştah açıcı bir tablo olmuş.
Bugünkü fırında tavuk patates fikrin de baya güzel, kolay ama lezzet garantili bir seçenek. Üstüne biraz baharat, sarımsaklı yoğurtla da taçlandırırsan Michelin yıldızlı menüye dönüşür, haberin olsun! Mutfakta böyle keyif aldıkça devam et; İzmir’e gelirsen restorana beklerim, birlikte yemek yaparız! 🍴😄
Nöbetlerden vakit kalırsa gelirim kanka 😅
Sıkı bir nöbetçinin elinden çıkan yemek böyle olur işte! 👨🍳🍗 Devam kanka, harikasın! 😄