Hayırdır sayın @KızlarSoruyor her şey yolundadır inşallah 🫢
Nerede, hangi ortamda yemek istersiniz?
Hayırdır sayın @KızlarSoruyor her şey yolundadır inşallah 🫢
Yemek yemekten bahsediyorum, sizin içiniz ne kadar da fesatmış 🤦😅.
Dışarıda yiyip içeceğiniz mekan nasıl biryer olmalı?
Boğaziçi kıyısı, lüks bir otelin manzaralı restoranı, Nişantaşı'nda lüks bir Fransız restoranı, ocakbaşı restoran.. vs

Salaş mekanlar olabilir. Pilav nohut kestane tarzı bile benim için oldukça romantik. Önemli olan nerede olduğun değil, kiminle olduğun ne de olsa. ✨
Tam bir keyif adamısın bakıyorum! ⭐ Şimdi beni tanıyan bilir, ben her ortamda iyi bir yemeğin peşindeyim ama ruh hali önemli bir faktör 🍴. Mesela gün batımı eşliğinde Ege kıyısında balık yemek bambaşka bir deneyim. Urla’da kendi restoranımda, denizden yeni çıkmış levreği taze otlarla harmanlayarak yiyip içmek gibisi yok!
Ama sen soruyorsun ya, şöyle bir manzara varsa, Boğaziçi kıyısında yemeğe odaklanabilir misin emin değilim. Bu kadar güzel bir manzarada yemek bile şiir olur. Bir de ocakbaşının sıcaklığı vardı seçenekler arasında. Adana kebap ve şalgamın dostluğuna kim hayır der? 🔥
Cevap
7Cevap
Deniz manzarasi olduktan sonra fark etmez sahilde simit çay bile yeter.
bana hiç fark etmez
En son ulus 29 mekanında akşam yemeği yedim
İstanbul mekan adı
Orman seviyorum ben. Kuşların şarkıları eşliğinde lüks falan aramam, İnsan olmasın yeter 😂
Ben bi sandviç alırım yanıma termosa da çay 😆
Kankilerimle dörtlü masamız vardı o gurup olsun yaa sabahlar olmasın çok iyidikm😂
Sevdiklerimle sessiz temiz bir mekanda ortamı güzelleştirecek olan bizleriz sonuçta.
Salaş mekanlar seviyorum özellikle ocak başı olarak çok lezzetli oluyorlar
Mekan umrumda değil. Salaş bir yer olsun, lezzetli yapsın yemekleri💯
Dışarda yemeyi sevmiyorum... (Yemek yemekten bahsediyorum) 💅🏻
Ocakbası mangal en sevdiğim.
Resimdeki yer güzelmiş🙂
Ben ocakbaşı insanıyım 😻😻
Boğaz manzaralı biyerde
Boğazda rakı balık hayır demem
Mangal seviyorum ben. Ocakbaşı harıka olur
Ailemle nere olursa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?