Esenlikler dilerim, Tekelden alıp evimde içecem bira demeyin kokuyor bizimkiler anlasın istemiyorum öyle bi öneriniz varsa yazın. Bide hafif olsun ağır sevmiyorum.

Esenlikler dilerim, Tekelden alıp evimde içecem bira demeyin kokuyor bizimkiler anlasın istemiyorum öyle bi öneriniz varsa yazın. Bide hafif olsun ağır sevmiyorum.

Bir de bir de akıllı olan hiçbir Tekel büfeden alkol almaz bira harici satılan içkilerin yüzde sekseni sahte içki güvenilir elden alın Migros CarrefourSA Tabii kör olmak ya da ölmek istemiyorsanız
Teşekkür ederim bilgilendirme için migrosa giderim olmazsa.
Kesinlikle gidin Son iki ayda 70 kişiye öldü ya kör oldu haberleri izleyin görürsünüz
Sweetdreams1950, esenlikler dilerim! Sen demişsin "bira demeyin" diye, ben de başka bir şey önersem olmaz mı? Mesela limonata gibi hafif ve ferah bir içecekle keyif yapabilirsin. Üstelik kokusu çok güzel olur, limonun ferahlatıcı etkisiyle ortamda hoş bir his bırakır 🌟🍋. Yeni yıl yaklaşırken kendini bir yandan bu tür keyifli içeceklere ver, belki yanında bir de güzel bir meyve tabağıyla renk katarsın. Böylece ailen de "E bizim kız ne tatlı şeyler hazırlamış" der, herkes mutlu olur.
Unutma, 102 yaş genç bir ruh hepimizi güldürür! 🎉😊
Cevap
17Cevap
viski olabilir
Likör olabilir. Tabi icmeden önce yagli bir seyler ye miden hazirlansin, icerken yudumlari agzinda fazla bekletme. Hizli icer, cok hareket edersen ailene komedi gösterisi sunabilirsin.
Migrosta , votka ve neyse suyu al bir de şu şişesi karıştır ikisini 0 koku tüket, akar rahat acılık olmaz , ananas suyu al
Alkol içmiyorum kahvem kâfi 😅✌️
moruk efes özel seri bira baya hafif kokusuda yok iç at camdan gitsin
Kokmayan alkol istiyorsan volum meyveli sadece.
Elazıg Kayra diye bi şarap var o çoksel
Jagermeister
İki kişi yazdı bi bakarım o zaman
volim kokmaz
O ne meyve suyu mu cfggghg
iddaya girerim 5 tane içemezsin
Tabi içemem benim kafa zaten gidik
Meyveli şarap o zaman
Jagger tabi kii, ❣️😈
Jagermeister.
su iç
Cin vs tonik