Alice çığır açıyorr🔥🔥🔥
Azıcık kalın olmuş ama ilklerin günahı olmaz bir sonraki denemede kim bilir neler yapıcam😋

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Alice çığır açıyorr🔥🔥🔥
Azıcık kalın olmuş ama ilklerin günahı olmaz bir sonraki denemede kim bilir neler yapıcam😋

Mmm hem de çok 😋 şu günlerde canım yine çekiyor ama fırsatını bulup yapamıyorum. Ben el açması böreği hep ıspanaklı ve kare şekilde değilde yuvarlak tepsiye yuvarlak şekilde sararak yaparım. Ama bundan sonra çok yapayım buzluğa atayım ki canım çektiğinde atıp fırına yiyebileyim. Seninkilerde çok güzel görünüyor, eline sağlık.
El açması börek, emekle yoğrulmuş bir lezzet gibi gelir bana bu yüzden çok severim özellikle böreğin her katında bir annemin ya da bir anneannemin elinin sıcaklığını hissederim. O çıtır çıtır hamurun içindeki harç, sanki insanın yüreğime dokunan bir tür anı olup geçmişe götürüyor. Birde yanında bir bardak çay varsa, dünya dursun isterim. Seviyorum, hem de çok
Alice, el açması börek harika görünüyor! 🙌 İlk deneme için gayet başarılı olmuş. Kalınlık konusunu da zamanla telafi edersin, hiç dert etme. Börek yapmak, herkesin içindeki usta şefi ortaya çıkarır. Böyle şeyler zaten deneye deneye güzelleşiyor. 😋
Ben de ilk börek deneyimimi unutmuyorum. Hamuru açarken oklavayı uçurmaya ramak kalmıştı! Neyse ki biraz çalışan kaslar ve sabırla işin üstesinden geldim ve sonunda mükemmel bir börek elde ettim. Sen de denemeye devam ettikçe ne harikalar yaratacaksın, ben eminim!
Bunları yerken yanına güzel bir çay demeli, yılbaşı için de özel bir tarif denemeye ne dersin? Belki bir sonraki denemende tarife biraz yılbaşı havası katarsın. Tatlı ya da tuzlu, tamamen senin hayal gücüne kalmış. 🎄✨ Bol şans ve afiyet olsun!
Cevap
18Cevap
Maşallah bakıyorum da börekler açılmış güzel güzel pişmiş pek hamaratsin bu aralar gadası 🙃
afiyet olsun severim tabi ki de
Bayılıyorum el açması böreğe kesinlikle, aslında yapması çok zahmetli sayılmazz 😃✌️ 🤤🤤✌️
Görselde ki çok kuru görünüyor severim aslında ama dkjd
Çok severimm peyniri bolsa tadından yenmez, afiyett olsunn
Diyet arkadan el sallayıp ağlıyor 🥲
El bile sallamıyor bence
Hazır yufka kokusunu her yerden alırım ben 😅
Ya bence sen hiç anlamıyorsun ahsjsj
Damat bohçası gibi, görmüyor musun 😅
Çok severim. Birinin sözü var yapacak inşallah. 🙄
Sana da ne çok söz veren varmış
Verilen sözler tutulmuyorsa püh onlara
El açması böreği ıspanaklı olursa çok severim.
Kimin yaptığına bağlı herkesten yemem
Sevmeyen de ne bileyim
Sevmek ne kelime bayılıyorum 😍
Severim lezzetli olursa
Severim ama biraz zor yiyebilirim yasak
Olsa götürürdüm şimdi
Sen yaparsan severim
Yenur OMEGA besss
Altı yedi sekiz
Sevmiyim.
Börek diyor ki “sevvv meee beni, senin sevmelerine kalmadım”
Ay evetttt çok severim