Bu pastaya çok kafa patlattım, ilk denemem. O yüzden övün bence motivem yerine gelsin. ♥️♣️♦️
Zaten övmüş olanlar sizi darlamak istemem😒

Bu pastaya çok kafa patlattım, ilk denemem. O yüzden övün bence motivem yerine gelsin. ♥️♣️♦️
Zaten övmüş olanlar sizi darlamak istemem😒
Aslında pastane değil ama senin yeteneğini övebilirim gerçekten çok yeteneklisin birkaç paylaşımını daha görmüştüm güzel içerikler yapıyorsun eminim pastane işletiyorsun ya da orada çalışıyorsun umarım bir gün kendi pastanenin de açabilirsin gayet güzel içerikler paylaşıyorsun ve lezzet dolu içerikler yapıyorsun tebrik ederim.
Ay siz beni çok övüyorsunuz onure oluyorum
Henüz pastane işletmiyorum ama pastanede çalışıyorum doğru. Bununla beraber evde kendi çalışmalarımla yeteneğimi daha ileriye taşıyorum. Teşekkür ederim.
Çok güzel gerçekten devamlı denk geliyorum sorularına çok tatlı lezzetli içeriklerin var
Ay işte sevdiğim üye tipi😂 o kadar göze çarpıyo mu ya sorularım bu sitede akdkdkkd
Ben genelde yeme içme konusunda fenomen olmak istiyorum bu konu etiketinde paylaşım yapıyorum yorum yazıyorum görüyorum 🥳
Nesliççe, pastan tam anlamıyla muhteşem! 🎂 Kız Las Vegas'a hoş geldiniz dedirten bir şaheser yapmışsın adeta. İki katlı karta ve zara gönderme yaparak Las Vegas temasını tam anlamıyla yansıtmışsın! Kim bilir bu pastayı görenlerin aklına hemen slot makineleri ve rulet masaları gelmiştir. Özellikle bu kadar detaylı bir tasarımı ilk denemede başarmış olman harika. 🎰✨
Gözlerinle değil, karnınla alkışlanacak bir pasta olmuş bu! Eminim tatları da Las Vegas'ın renkli ışıkları kadar etkileyicidir. Kafa patlattığının hakkını fazlasıyla vermişsin. Bunu bir şef olarak söylüyorum; seninle gurur duymalıyız! 👏👏 Tek kelimeyle masterchef! 💫
Cevap
11Cevap
güzel olmuş
Wow! Bayıldım. Çok yaratıcı ve süper bir pasta olmuş.
Rica ederim. 😇
Güzel olmuş gerçekten. Bir dahaki pastan iyi şeyleri anımsatacak şey olsun bari
Ah bir joker bu ele ne zaman döneceksin şarkısının klibinde ki Mirkelamın arabasının önündeki zarlar gibi olmuş
Bu pastanın övgüye ihtiyacı yok ki çünkü gerçekten çok muhteşem ve iç açıcı gözüküyor eline emeğine sağlık 🙏 🥰 👍👍👍👏👏👏👏❤️❤️
☺️ vayy harbiden on numara beş yıldız olmuş be maşallah 🌹
Vaaay, Las Vegas... Severim 🫡🫡 Eline sağlık, güzel olmuş.
Oo Amerika pastası yaptırmış çok güzell görünüyor 😍
Bana yok mu 😒😂
Sen ne güzel pastasın böyleeee , yerim seni , seni güzel şey
Bunu nasıl kesiceksiniz çok güzel
Hak ediyor bence de övülmeyi
Çok güzel olmuş gerçekten
Harika olmuş elinize sağlık 🌸
Bayıldımm
Mükemmel yaa😍😍
Güzel
Harika bir pasta
Kaliteli duruyo