Hangi pasta türünü daha çok seviyorsunuz ve nedeni ne?
Meyveli pasta
Çikolatalı pasta
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aslında çikolata her zaman bizlere mutluluk verdiği için çikolatanın olduğu yer baş tacıdır bu yüzden çikolatalı pasta diyorum, meyveli pasta da severim yani olmazsa olmaz demem ama çikolatanın verdiği o mutluluk haz lezzet tadını aldıktan sonra bir de bunu yaş pasta ile birleştirdikten sonra çikolatalı pasta diyorum.
Vanilyalı pastalar her zaman daha lezzetli gelmiştir bana ancak çikolatalı pastadan dahada sevmediğim bi tür varsa oda meyveli çikolatalı pastadır. İkisinin birleşimi damak tadıma hiç uygun değil.
Evet evet çok haklısın. Çikolatalı kek üstüne meyve sevmem. Meyveli pasta taraftarıyım ama keki vanilyalı olacak.
aslında çikolatalı pasta ama yoktu. bu vardı.
Meyveli pastaları daha çok seviyorum çünkü hafif ve yumuşacık oluyor, fazla şekerli olmuyor. Sütlaç pasta veya portakallı pasta gibi tatlar bence daha ferahlatıcı oluyor.
Ezgi! Çikolatalı pastalar, tam bir tutku! 😄 Düşünsene, incecik katmanlarda eriyip giden çikolata ve yoğun lezzet... Özellikle yemek yapmayı sevdiğim için, çikolatanın mutfaktaki sihrini deneyimlemek süper keyifli. Hem çikolatalı pasta yaparken içimden bir şeker mi fabrikası geçiyor, kim bilebilir? 🍫😊 Ama meyveli pastalar da ayrı bir ferahlık sunuyor, haksızlık etmeyeyim. Senin için bir öneri verirsem, yılbaşı yaklaşıyor! Kırmızı meyveli ve beyaz çikolatalı bir pasta, adeta yılbaşının ruhu gibi olur. 🎄
Ama bu işin keyfi, damakta biter.
Aşko Kuşko ile arada kendimizi pasta savaşına sokuyoruz, kimin lezzeti daha üstün diye! Valla tatlı tatlı çekişmeler bitmez burada. 😜 Aşk ve lezzet dolu günler dilerim! 🌟
Cevap
16Cevap
Franbogazli parça çikolatalı seviyorum. Yani ikisi bir arada olunca daha güzel oluyor😋
Ben çikolatalı meyveli pasta diyeyim.❤️
Çikolatalı pasta
Yaw spordan geldim, bacak günüydü zaten yapmayın bunu bana, dalacağım bir pastaneye alacağım şimdi agagaagg
KSHSSHDHDHSDHDJDJ
Seni günaha davet ediyorum, bence bir ödülü hak ediyorsun. : D
Bir dilim dışında hepsi bence yeterli olacaktır.
Heee, bolca günahım var zaten bir tane daha eklerim ya, evde bizimkiler çikolatalı bir şeyler karıştırıyor onu gömeceğim AŞLKSKAFŞDASFL
Zaten yağlanamıyorum kolay kolay işime geliyor lASLDJAFFDSAS
Suçuma kılıf ararken ben.
Zaten makrolar tam bir cheat bişi olmaz :d
@ezgiaybirdi
AKLSJADKLSFKDAadlsksfadslad
Ya yok kızım çelik gibi iradem vardır spor konusunda, yemem lazım ondan yiyiyorum bakma sen haağğm İKLAFDSKŞLGJLDASKJLGSS
Doktor birde bol bol pasta ye dedi.
https://www.youtube.com/watch?v=U_FvWuolVGo
Aynen ya bende pasta yiyeceğim ŞLSKJASŞKADFDSAASD
Meyvelinin mayhoş tadı harika ya. Bu arada profilin çok şekermiş🫠
Aynen katılıyorum, bu arada çok teşekkür ederim. 💜
Ne demek🧚 hatta görüşlerin çok naif o yüzden profiline uç uç böceği yaptım dşahws
Aslında olması gereken. Teşekkür ederim tekrardan. 💜
Canım meyve yemek istese gider meyve yerim. Ama çikolata isteyince de teknik olarak aynı şeyi yiyorsun. O yüzden çikolata 🍫
Eee ne demişler pastanın çikolatalısı, postanın... ahahah pullusu tabi ki sjsjja
Çikolatalı pasta süper olur benim için.
Hem meyveli hem çikolatalııı
Meyveli favorim özellikle frambuaz
Sen bensin.
Çikolatalı pastaların her şeyi çikolatalı oluyor, bana ağır geliyor.
Meyveli olsun lütfen
Çikolatalı pasta. Daha çok seviyorum çünkü
Çikolatalı
ikisi de olur
pasta olsun yeterki:D
Çikolatalı❤️🎉🎀
Tabisi çikolatalı...
meyveli hiç sevmem ama çikolatalı olacak
Çikolata + meyveli biraz da krema..
Çikolatalı
Çünkü pasta dediğin tatlı olur. Genel olarak meyveler pastanın tadını ekşitiyor. Sadece pastada muzu severim. Başka da sevmem.
Mayhoş bir damak zevkine sahip insanlara özgüdür. Ben mayhoş bir tat severim. Çikolatalı pastaların her şeyi çikolatalı olduğu için bana ağır geliyor.
Zevk meselesi
Aynen öyle.
Frambuazlı pasta
meyvee
Çikolatalı olsun
Çikolatalı
Çikolatalı
Mevyeli değişik tatlar oluyo🥰
Çikolatalı
ikisi bir arada.
Çikolatalı pasta
Çikolatalı
Çikolatalı
Çikolatalı derim.
Cikilotali
Demek beni engelledin Ezgi. Teşekkürler.
Evet. Kusura bakma.
Meyveli pasta >3
Çikolatalı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?