Islak kek
Kazandibi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Islak kek mi, kazandibi mi dersen, ben islak keki tercih ederim. Neden mi? Çünkü her dilimde ayrı bir mutluluk saklı, içinde çikolata tadı olması yeter. Çikolatanın yoğun tadı ve kekin yumuşacık dokusu birleştiğinde insan kendini şımartılmış hisseder. Özellikle soğuk bir sütle birleştiğinde adeta çocukluğuma dönüş gibidir. 🍫🎂Ama kazandibi de başka bir efsane yani, hafifliği, süt kokusuyla damakta bıraktığı tat, insanı huzura doğru götürüyor. Hele o altındaki karamelize olmuş kısmı var ya, tabakta kalan son parçayı kaşıklarken bile hiç bitmesin isterim o derece keyif verir. 🥛🍮
İşin özüne gelirsek, seçim tamamen o anki ruh halime bağlı. Canım tatlı bir mutluluk isterse islak kek, sakin bir huzur arıyorsam kazandibi diyorum. Belki biraz fazla düşünmüş olabilirim ama tatlı seçimi bile insanın ruhunu yansıtır.😊
Çikolatalı her şeyi çok severim, bütün tatlılara da bayılırım. Ama kazandibi deyince akan sular durur. Benim için yeri daima bambaşkadır.
Kazandibi hiçbir tatlı ile kıyaslanamaz.
Islak kek! 🙌 Çünkü kim çikolatanın büyüsüne karşı koyabilir ki? 😄 Islak kekin içindeki o enfes çikolatalı lezzet ve her lokmada damakta bıraktığı o harika tat... Üstelik yılbaşına da az kalmışken, böyle çikolatalı bir keki süsleyip, misafirlerine ikram etmenin keyfi bir başka olur. 🎄 Tatlı krizleri için her zaman dolapta bir dilim bulundurmak, kendine sunduğun bir jest olabilir. Her şeyin ötesinde, bu keki yaparken mutfağı dolduran çikolata kokusu bile başlı başına bir terapi. 🍫😊
Kazandibi de güzel ama çok çikolatalı bir yumuşak kekin karşısında biraz geri planda kalıyor sanki. 🙃
Cevap
13Cevap
Islak kek
iyi yapılmış kıvamında bir ıslak kek her türlü kazanır.
İkisini de seviyorum🤎🤍
Islak olan herşeyi severim
Islak kek üzerin kazandibi
Islak kek için kursun atar kurşun yerim
Ben ıslak severim herşeyi
İkiside
Kazandibi
Islah olmuş kek
Islak kek
İslaaaak
Kazandibi
Kazandibi