- 1 ay
Bir taraftan yemeği yaparken diğer taraftan dağıttığını hemen toplayanım ben. Eğer o an toplamazsam biriken dağ bana biraz sinir bastırıyor. Ya da aman şimdi toplama bırak sonra toplarım dediğimde de sonra yapasım gelmiyor 😂
121 Yorumla- Soran1 ay
Aynı bende öyle hiç sevmem 😂
- 1 ay
O yüzden anlık toplamak en iyisi 😂
- Soran1 ay
Çok haklısın yoksa psikolojik olarak çöküntü oluyor 😊😂
- 1 ay
Az önce giden misafirlerden sonra yenilen içilenden kalan bulaşık etraftayken ekstra iyi anlıyorum 🥹😂
- Soran1 ay
Ayy o varya çok zor giderken benide götürün demek istiyor insan ya da kalın nasıl dagıttıysak beraber toplanalım diyesim geliyor 🤣😂🤣😂
- 1 ay
Beni de götürün okey ama ben iş yaparken ayağıma birileri dolanınca da sinirleniyorum 🤷🏻♀️😂😂
Galiba ben sinirlenmeye yer arıyorum 😂😂 - Soran1 ay
Özel dönemde olur benim o aYaRsIZ lık her şey batar hem semiz hem temiz isterim 😂😂😂😂😂
- 1 ay
Hahahah bence hepimiz öyleyizdir gibi 😂
- Soran1 ay
Olan bize oluyor valla ellemicem sabah toplarım derim mutfağı bi bakmışsın bir iki bardak diye hepsi bitmiş🤣🤣😂🤣🤣
- 1 ay
Ben o konuda eşimden yana şanslıyım sabaha kaldıysa, genelde bulaşıkları makineye yerleştirir sabah kalktığında 😂
- Soran1 ay
Ayy ben de eş yok işte makina varda eş yok 🤣🤣🤣🤣 onuda alayım ya özendim hep kendim yerleştiriyorum herşeyi 🥰🥰🥰🥰
- 1 ay
Kar zarar hesabı yapmadan alma 😂 eşe mi yoksa mutfağa mı daha çok sinirleneceksin emin ol😂😂
- Soran1 ay
Yaaaa oda var dimi 🤣🤣🤣 adamı da atarım bulaşık makinesi ne sıcak suya pırıl pırıl kafalar ohhh misss 😂😂🤣😂🤣
- 1 ay
O zaman da çekiyorlar işte 😂 baştan aşağı dert 😂
- Soran1 ay
Çekmez ya ütülerim ben onu yamala yamala kullan😂🤣😂🤣
- 1 ay
Hahahah şimdiden kolay gelsin efennim o zaman 😂😂
- Soran1 ay
Teşekkürler efennim rast gele bana etrafa bakınayım şöyle bi aday adayı 😂🤣😂🤣
- 1 ay
Hahahah pazarın çarşı olsun o zaman 😂
- Soran1 ay
Sağol sanada kolay gele şimdiden mutfakla yanlız bırakayım seni ben 😂🤣
- 1 ay
Teşekkürler 🌸
- Soran1 ay
Rica ederim 🤗☺
En İyi Cevaplar
Yeme & İçme konusunda 3,7b cevap paylaştı. Terapi uzmanı çok uygun bir kavram oldu benim için💅🏼
15 Yorumla- Soran1 ay
Bende öyleyim şarkılı türkülü 😂🥰
- Soran1 ay
Bazen hint müzik yaparım oryantal Karma ruh halime bağlı 😊
- Soran1 ay
Rica ederim 🥰
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
- 1 ay
Dağınık bir insanım gadası 🙃
10 Yorumla Her ne yapıyorsam özenerek yaparım. Asla baştansavma yapmam. Usulü neyse, hangi malzemeden ne kadar konacaksa koyarım. Az ya da çok değil. Lezzet önemlidir benim için. Bir de ben mutfaktayken başka bir kimsenin olmasını istemem. Her şeyi kendim, ince ince yaparım. Yapım işi bitince de, etrafı toplar, öyle çıkarım.
10 Yorumla- 1 ay
Mutfakta ben, tamamen ruh halime göre değişen biriyim. Bazen en ince ayrıntısına kadar planlı ve titizimdir; ölçüler, süreler tam olmalı. Bazen de spontane ve rahat bir şekilde "ne çıkarsa bahtına" diyerek diyoruz. Ancak öfke mi? Hiç bana göre değil. 🙂 Yaptığımız her şey storylik olmasa da özel bir tarif çıktığında bunu paylaşmaktan keyif alırım. Ama çok paylaşım sevmem. Belki de en çok, pişirirken çıkan o kokuların bana yaşattığı mutluluğu seviyorum.
10 Yorumla - u1 ay
Güzel yemek yapar , mutfağı toplar kaçarım difkskdjfjsj
11 Yorumla- Soran1 ay
Bak bu çok güzel di eline sağlık şimdiden ☺👏👏💞
- 1 ay
Mutfakta detaycı ve özenli birisiyim ben. Özellikle tatlı yaparken süsleme kısmında çok özen gösteriyorum. Veya yaptığım şeyi düzgün yapmaya özen gösteriyorum. Aynı zamanda eğleniyorum. 😁
10 Yorumla Yeme & İçme konusunda 382 cevap paylaştı. Pratik ve, basitçi biriyim en kolay neyi yapıyorsam hemen yapar çıkarım çok uğraşmam ya da çok düşünmem 🤭🤭🤭
10 Yorumla- 1 ay
Zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum bunun kıymetini bilin kadınlar
10 Yorumla - m1 ay
Yeni tarifler denemek isterken mutfağın ağzına eden ahahahs
10 Yorumla - 1 ay
duzenli ve lezzet uzmani. cok kadinla bu yetenegimle ilerledim diyebilirim
10 Yorumla - u1 ay
ben mutfağa girersem 3. dünya savaşı ilan ederler gerek yok :D
10 Yorumla - Gizli Üye(36-45)1 ay
Detaycılık mı bilmem ama neyi neyle yapacagıma karar veririm mutlaka
Rahat ve hızlı calısırım20 Yorumla - 1 ay
parmak yedirtirim yani o derece
20 Yorumla - 1 ay
Cabalayan güzel yapan ama bazen
10 Yorumla - 1 ay
Mutfakta çok sinirli genelde
10 Yorumla - 1 ay
Planlı titiz ve maharetli
10 Yorumla Yeme & İçme konusunda 2,5b cevap paylaştı. Yemek yiyen biriyim 😂
10 YorumlaYeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. Çok güzel yımırta pişirecek kadar biri.🙂
10 Yorumla- 1 ay
Masada oturan..
10 Yorumla Sistematik
10 Yorumla- 1 ay
Sadece lezzetli :)
10 Yorumla - 1 ay
Dağınık biriyim
10 Yorumla Yeme & İçme konusunda 507 cevap paylaştı. Dağınık
10 Yorumla- 1 ay
Planlı
10 Yorumla
Detaylı bilgi