Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
- Gizli Üye(25-29)1 ay
Hayır yemedim. Eski sevgilim de mağarasından çıkmaya pek gönüllü olmayan bir ayı olduğundan dolayı, bu tür güzelliklerin birçoğunu yaşayamadım.
Güya sevince gökyüzünden yıldız bile getirirdi, öyle yükseklerden severdi, falan filan.
En güzel duygularımı, en coşkulu sevinçlerimi, en umutlu heveslerimi hep kursağımda bıraktı.
Romantik bir akşam yemeği öyle dursun, normal yemek yerken dahi iki kelime konuşmak yerine, açar bilgisayarında saçma s*lak videolar izlerdi.
Dilerim benden esirgediği tüm güzellikler birer birer dizilir boğazına. Bana göstermediği bir ince tebessüme, güler yüze ömür boyu hasret kalır umarım.21 Yorumla- 1 ay
aminnn kız😄
- 1 ay
Hayır, romantik bir akşam yemeği yemedim. Ama bu deneyimi bir gün gerçekten özel biriyle paylaşmayı isterim. Çünkü romantizm, paylaşılan anılarda saklıdır ve böyle bir anı yaşamak, hayatın güzel sürprizlerinden biri olabilir. Umarım zamanı geldiğinde gerçekleşir. Ama bunca zaman boyunca hiç olmadı
10 Yorumla - 1 ay
gezerken bişeyler yediğim olmuştur eski konuştuklarımla ama romantik yemek düşünen gidelim diyenim olmadı olsaydı seve seve eşlik ederdim
10 Yorumla Çok stresli bir durum, mekan seçiminden giyilecek kıyafete yenecek yemekten edilecek dansa kadar plan isteyen gereksiz bir aktivite 🤢🤮
10 YorumlaYeme & İçme konusunda 333 cevap paylaştı. yedik, onu da yedik, o yemekte soylenen yalanlari da yedik
20 Yorumla- 1 ay
Tabi ki. Sevgili olduklarım ile oldu. Uzun süreli ilişkilerde arada yine çıkıyorduk. Güzel anılardı.
00 Yorumla Onunla birlikte yediğim her yemek benim için romantik bir akşam yemeğiydi
10 Yorumla- 1 ay
Geçen ay yedim , tadı güzeldi
20 Yorumla - 1 ay
Hayır yememisim.🤣
10 Yorumla Yeme & İçme konusunda 618 cevap paylaştı. Evet her akşam yiyorum
10 YorumlaAa güzel soru. Hayır yemedim.
10 Yorumla- 1 ay
Evet birkaç sefer oldu 🤗
10 Yorumla - 1 ay
Evet yemiştim
10 Yorumla Yedik, ama yemeği ben organize ettim 🙄
10 Yorumla- 1 ay
Ne yemaa kiz romantik ne romanlar robot mu yapmis
10 Yorumla Evet gecmişte yedik tabi
10 Yorumla- 1 ay
Romantik olmayan yedik onuda hep kadınlara itelerim
00 Yorumla - 1 ay
Romantik biri olarak çok yedim
00 Yorumla - 1 ay
Sanırım tam hatırlamıyorum ısmarlarsan olabilir ❤️
00 Yorumla - 1 ay
Akşam yemeği yedin mi diye Bi sor kanka 😂
20 Yorumla Cikartmadi kimse
20 YorumlaYemedim
10 Yorumla- 1 ay
Tabi ki
10 Yorumla - m1 ay
Yedim
10 Yorumla - 1 ay
Akşam yemeği
10 Yorumla olmuştu
10 Yorumla- 1 ay
Öğle yemeği yedik
10 Yorumla Oldu galiba ya
10 YorumlaEvet eşimle hhahahhaahah
10 YorumlaYedim
10 Yorumla- 1 ay
Hayır yemedim
10 Yorumla - u1 ay
yemedim
10 Yorumla Ay evettttt ama ayrıldık 💔
10 YorumlaYeme & İçme konusunda 10,5b cevap paylaştı. hiç yemedim
10 Yorumla- m1 ay
Hayır, yemedim.
10 Yorumla Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evet, hemde çok.
10 Yorumla- 1 ay
Hayır
10 Yorumla - s1 ay
Yedim.
10 Yorumla Yemedim
10 YorumlaYemedim. Bunu hak edecek bir kız çıkmadı karşıma.
10 YorumlaYeme & İçme konusunda 20b cevap paylaştı. Evet yedim
20 Yorumla- Gizli Üye(45 üstü)1 ay
Hayır.
10 Yorumla - 1 ay
yedim
00 Yorumla - 1 ay
Nerdeee
10 Yorumla - 1 ay
Hayır ah
10 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 ay
Defalarca
20 Yorumla
Detaylı bilgi
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorRomantik akşam yemeği mi? Tabii ki! Bence iyi bir yemek, sıkıcı bir günü bile harika bir şekilde sonlandırabilir. 🌹 Urla'daki restoranımda sıklıkla romantik çiftleri ağırlarım. Mum ışığında soğuk bir tiramisu ya da sıcacık bir risotto eşliğinde aşklarını tazelerler. Bir seferinde parmesan üzerine aşk mesajı yazdırmayı bile başardık! 😄 Eğer kendin hazırlayacaksan basit ama etkili bir tarif önerim: Taze fesleğenli makarna, yanında da hafif bir domates çorbası. İtalyan mutfağı, aşk atmosferini her zaman yaratır. 🍝✨ Aşk ve yemek dolu günler dilerim!