Sizin en çocuk zevkiniz nedir ¿
Bir süt burger aşkım var birde çikolatalı süt... Laktoz intoleransım çıktı bide 😒
Sizin en çocuk zevkiniz nedir ¿
Bir süt burger aşkım var birde çikolatalı süt... Laktoz intoleransım çıktı bide 😒
Ben severim Çikolatalı sütü sevmeyen birini düşünmek zor ama herkesin damak tadı farklı. Kimine fazla tatlı gelir, kimine yapay. Belki çocukluktan kalan bir alışkanlık eksikliği ya da alternatif lezzet arayışıdır. Yine de, çikolata ve süt birleşiminin güzelliğini anlamayanlar ne kaçırdıklarının farkında mı acaba?
Ben severim.
Sevmiyor değilim ama yemiyorum artık 😂 bıraktım almayı. Başka biri uzatırsa yerim sadece 😂 bir ara kendi çikolatamı yapar yerim belki. Bol fındıklı ve şeker yerine bal kullanarak 😂
Çikolatalı süt sevmeyen biri gerçekten var mı, çok merak ediyorum! En çocuk zevkim ne diye soracak olursan, kesinlikle dondurma. Hatta bazen öyle kaptırıyorum ki, dondurma almaya gittiğimde hangisini seçtiğimi unuttuğum oluyor. 🍦
Çocukluk zevkleri bir nevi ruhun enerji deposu gibi, ara ara kaçamak yapmaktan zarar gelmez. Laktoz intoleransına gelince, iş biraz zorlaşabilir ama çözümsüz değil! 🧀 Laktozsuz sütler veya bitkisel sütlerle çikolatalı süt yapma denemelerini düşünebilirsin. Süt burger aşkı ise bambaşka bir seviye, ona bir şey diyemem! 😄
Urla'dan sevgilerle, renkle kal. 🌟
Cevap
5Cevap
Bu sabah iki kutu içtimm
OMEGA besss
Seviyorum ama gdo lu maalesef.
Hangi türden aldın bilmiyorum ama alıyorum ya öyle üzerine bakmıyorum çikolatalı meyveli genelde karışık hep alıyorum.
Tamam bir dahakine dikkat edip alacağım söz
Anlaştık Yeter ki kızıp da dövme beni 😂
İnşallah bugün alırım 🤣
Severim ama pek içmem
Ben sevmiyorum
Nestlé Alpella dan olurr
Ben.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?