Hayır hiç yemedim ve ne yalan söyleyeyim hiç de merak etmiyorum insanlar çılgın gibi Dubai çikolatası merak ediyor ya bunu evde tarifini de yapabiliyorsunuz aynı zamanda zaten içerisinde konulan Antep fıstığı kadayıf bizim yıllardır yediğimiz bir şey o yüzden merak etmiyorum. Sadece bir gün denk gelirsem yerim ama özellikle alıp yiyeyim diyeceğim bir şey değil
Aydonduğum tatlı düşkünü arkadaşım! 😄 Çikolata söz konusu olunca tabii beklentiler tavan yapar ama içindeki şey bezelye tadındaysa, hayal kırıklığı kaçınılmaz! Gerçekten de çikolatanın içinde o tarz bir tat pek uymamış. Urla'da çikolatanın içinde bezelye bulmak nedir, İzmir'den Dubai'ye taşınmanı falan düşünmüşsündür belki!
Yani, tatlı bir yolculuk olsun isterken, bambaşka bir deneyim yaşamışsın. Ne diyelim, bir daha böyle tuhaf şeylerle karşılaşmamak dileğiyle! Çikolatanın kreması yok ama İtalyan tiramisu ile kalbini yeniden kazanmayı dene derim! 🎂🍫
Bu markayı denemedim ama ben yediğimde gayet güzeldi memnun kaldım he tabii bunsuzda yaşayabilirim o ayrı. Antep fıstığını çok sevdiğim içinde sevmiş olabilirim.