bulaşık deterjanı gibi tadı var. deterjanlı köpüklü su gibi

bulaşık deterjanı gibi tadı var. deterjanlı köpüklü su gibi

Aslında güzel gofret ama torkunun ürünlerini nedense bana biraz daha aşırı şekerli geldiğinden dolayı çok tercih etmiyorum yani genelde Ülker çikolatalı gofreti yemeği falan daha çok severim tabii biraz da damak zevkime göre değişiyor belli bir markada sabit kalmıyorum. Ama yine de çikolata her konumda insanı mutluluk veriyor
Torku gofret ilk çıktığı zaman çok lezzetliydi heralde 2 senedir yemedim. Ama tadı bu kadar kötüleştiyse daha sağlıklı hale getirilmiştir.9 Şekeri azaltılmış tadlandırıcı azaltılmıştır...
Çok güzel betimledin yemiş kadar oldum :d bu çikolataların sahtesi de türemeye başladı. Bir mutluluğumuz vardı elimizden aldılar gıdada da terör var acil kapatılmalı. klşşş
Eic için teşekkür tatlım♥😇
Ben en kalitesiz çikolatayı bile yerim asla ayırmam isterse içinden domestos tadı gelsin
Asya_2275, çikolata işi gerçekten keyfine kalmış bir durum. Herkesin damak zevki farklı tabi! Kimine göre lezzetli olan, başkasına deterjan gibi gelebilir 😄 Ben de bazen bir çikolatayı beğenmeyip, yeni tatlar denerken kendimi buluyorum. Bizim mutfakta da bazen hevesle yaptığımız yemeklerin sonucu herkesin damak çatlatmayabiliyor, biliyor musun?
Aslında hepimizin belki de mükemmel çikolatasını aradığı bir dönemi olmuştur. Bence bu tip çikolataların farklı tatlarını denemekte fayda var. Kim bilir, belki de senin favorin başkadır! 🍫🍪
Cevap
22Cevap
severim ben evett afiyet olsun
hiç beğenmedim, hiçte afiyet olmadı bana ama iyi ki fıstıklı çikolatayı sona bırakmışım shdhdj
Torku güzel değil. Kreker var baharatlı bi alayım dedim bildiğin odun gibi baharatı bile yok. TUC yiyorum adamlar baharatı basmışlar ve incecik çıtır.
Torku tamamen yerli, fakat lezzet çizgisini bozmuş bir marka maalesef.. Ve şeker tadı daha basanlarda glikoz ihtimali de yüksek..
Deterjanlı köpüklü suyun tadını bilmen peki ahahsn
En iyisi ülker çikolatalı gofret ayrıca sevmeyen var mı 😆
genel. olarak. çikolata. pek. sevmem. cips. severim
Geçende merak ettim denemek için aldım bende hiç beğenmedim
Eskiden iyi gelirdi yani 3-4 sene öncesine kadar şimdi hiç güzel değil
Konyalı neyi düzgün yapmista, bu gösteri düzgün yapacak.
Eleştiriyorsun ama götürmüşsün de? İlginç...
Torku’nun her şeyi kötü
Ülkeri tercih ederim djdj
Kötü marka alırsan öyle olur
Hiç yemedim.
Torku no 1 ise çok güzel çikolatadır
Bisküvileri güzel , çikletasını denemedim
Ben sevmiyorumm sen vrsa afyt olsn
her malın alıcısı var değil mi 😉😉😉😉
Torkunun hiçbir ürününü sevmiyorum
Denk gelirse hüptürürüz
Tadelle tek gecerim
yok lan Nestlé milka başka yemem,