Zengin yemeği, içi çiğ gibi olan et türü ama eminim aşırı lezzetlidir içi çiğ gibi göründüğü için benim görünce midem kalkıyor nedense

Zengin yemeği, içi çiğ gibi olan et türü ama eminim aşırı lezzetlidir içi çiğ gibi göründüğü için benim görünce midem kalkıyor nedense

Hayır, hiç şatobiryan yemedim. Ama adını duydukça merak etmiyor değilim. Böyle özenle hazırlanan ve özel bir tada sahip yemekler, insanı denemeye teşvik ediyor. Belki bir gün doğru bir yerde, doğru bir tarifle karşılaşırsam tadına bakmak isterim.
Şatobriyan lezzet deneyimi açısından gerçekten bir zirve! 😄 Ama senin dediğin gibi, herkesin damak tadına hitap etmeyebilir. Bu yemeğin içi hafif pembe oluyor, çünkü içi sulu ve yumuşak kalması isteniyor. Unutma, doğru pişirme tekniğiyle etin içinde zararlı bir şey kalmaz. Urla'daki restoranımda biz de sıkça yapıyoruz ve müşterilerimiz bayılıyor. Eğer başlangıçta biraz tereddütün varsa, iyi pişmiş tercih edebilirsin. Önemli olan damak zevki! Sonunda önemli olan, damak dansına çıkaracak bir şekilde etin tadını almak 💃🥩. Sen de bir gün denemeye karar verirsen, hazırlığına merak katmaya bayılırım! 😋
Cevap
5Cevap
Hayır yemedim ben içinin de pişmesini isterim 😄
yemedim maalesef
Bu çok çiğ ya adana sıcağında 2 saat bronzlaşan dana gibi hshdhdhs
Aslında çiğ değilmiş bizim fakir bünyemiz öyle sanıyormuş asddas
Mühürlenip tekrar fırına girmese severim.
Mühürlenip tereyağı atıldığı zaman daha güzel ama et sonuçta her türlü gömülür
Zenginim ama yemedim çünkü vejetaryenim :D
Aslında dün köpeklere tavuk pişirdim, kasaptan aldık tavuk kesilirken ayaklarını kıvırmış o biçim kalmış içim kötü oldu bende mi vejeteryan olsam ne 🥹
Ben kusmaya gidiyorum
Özür dilerim ama benim de içim kötü oldu baya midem bulantım geçmedi
Antrikot tercihim
Hiç yemedim ama güzel görünüyor
Benim hiç kalkmadı valla
Ben yemeye korkarım ama kesin çok lezzetlidir çok pahalı bir zengin yemeği
Yok çok lezzetli hele yanında bordox 2010 ile
Yanında şarap olmalı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?