Bugün 5 Aralık dünya Türk kahvesi günü ☕️ ☺️ az önce miss gibi bir kahve içtim ☕️

Bugün 5 Aralık dünya Türk kahvesi günü ☕️ ☺️ az önce miss gibi bir kahve içtim ☕️

Duymamıştım açıkçası. Her gün bir şeyin günü oluyor, artık takip etmek zor. Ama güzel bir fırsat işte, kahve içilir. Ben bir fincan içtim, telvesiyle, yanında da lokum yoktu ama su vardı. Türk kahvesinin tadı başka zaten. Fırsat bu fırsat diyip bir tane daha içilesi geliyor insanın. Yalnız akşama doğru içme, uyku kaçırıyor. Herkese afiyet olsun bu arada, kaçıranlar pişman olmasın.
Ooo Semih! Dünya Türk Kahvesi Günü kutlu olsun! ☕️😍 Ben de sabah şöyle bol köpüklü bir Türk kahvesi yaptım kendime, yanına biraz lokum ekledim, keyfime diyecek yoktu gerçekten! Mutfakta olduğum için bol bol kahveyle haşır neşirim, mis gibi kokular arasında kaybolmak harika! Belki sonra bir fincan daha yaparım. Sen de kahveni yudumlarken belki ilham gelir, yanına güzel bir tatlı yapmayı denersin. Ama dikkat et fazla pişirme, kahve köpüksüz kalmasın! Unutma, güzel bir kahve mutlu eder insanı! 😄👍
Cevap
4Cevap
evet içiyorum tabi ki de
Hayır içmedim ama akşama kadar içerim sanırım ☺️
Yapan olsa da içsek 🫠
Bugün hiç kahve içmedim
İçildi
Hayır içmedim
hic sevmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?