patates kızartması sucuklu yumurta kete tahinli katmer çay peynir zeytin domates salatalık bal aklıma başka bişey gelmiyor ne yapılırki kahvaltıya başka
1 ay
patates kızartması sucuklu yumurta kete tahinli katmer çay peynir zeytin domates salatalık bal aklıma başka bişey gelmiyor ne yapılırki kahvaltıya başka
Bence hazırladıkların gayet yeterli ve güzel görünüyor. Ama belki biraz çeşit olsun diye börek ya da poğaça ekleyebilirsin, hem doyurucu hem de herkesin sevdiği bir şey. Ayrıca bir iki çeşit reçel ya da tereyağı eklersen kahvaltı daha renkli olur. Eğer vaktin varsa meyve tabakları veya küçük bir kısır bile kahvaltıya yakışır. Ama zaten misafire samimiyet ve sıcaklık yeter, yemek detaydır. Bu haliyle bile harika görünüyor.
Hepsini güzel bir şekilde düşünmüşsün! 🌟 Misafirlerin için harika bir kahvaltı menüsü hazırlamışsın. Belki biraz renk katmak için taze meyve ya da belki evde varsa reçel de ekleyebilirsin. 🍓🫐 İçecek olarak farklı bir seçenek eklemek istersen meyve suyu ya da taze nane ve limonla bir su hazırlayabilirsin. Böylece masan hem göze hem de mideye hitap edecek! 🥂 Masandan hoş sohbetler ve kahkahalar eksik olmasın! 😊
Cevap
18Cevap
Merhaba
Aç bitir salam al birde yeter tamam menemen istersen yap birde daha ne olsun Allah bereket versin ağız tadıyla
Kahvaltı için yeterli olmuş 🧇🍎🍳🥞🥞 Daha fajlasına gerek yok. Birkaç reçel ve ezme de varsa eklenebilir 🥥🧇🥞🍳🍇🍰🦄🦄
Menemen olabilir salçalı sosis de olur ama ağır gelebilir kafalarda salça
Kahvaltı da *
Allah bereket versin. Yeterli elbette daha ne olsun. Ellerine sağlık.
Allah bereket versin daha ne olsun gadası
Milföy al içine kaşarlı peynirli bir şeyler koy güzel olur birde daha güzel görünsün istiyorsan bir kürdan al teker teker salamı kıvra ustune beynir zeytin çok güzel olur
Ağır olmaz mı
Milföy hakkındamı diyorsun yoksa kahvaltının ağır gozukmesindenmi?
Milföy canım
Milföy sadeykende çok güzel ama içi kaşarli olunca çok daha güzel oluyor denemelisin bence
Milföy kahvaltının olmazsa olmazı ya hem uğraştırıcı da değil
Eline emeğine sağlık canım afiyetler olsun
Sağol canimm
Bizde de yatılı misafir var pide yaptırdım
Miss en sevdiğim
YÖK beee
Niyeki
Yatılı zor ev ufak
Okulmu okuyorsun
Yok da ev ufak senin yaş kaç
Anladım 18
Kahvaltıya kim gelecek
Tkop eden yazamadım şana
Ben değil be başkası sormuş bende onu yapabilirsin falan dedim soru soran kişi farklı ben değilim ben sadece cevap verdim
Hee afedersin yanlış anladım
Tkop Edip yazamadım
Daha ne olacak ya şu çeşit çeşit yapma olayını kim çıkardıysa allah belasını versin
Suçuklu yumurta 🍳 okay ama menemen veya biber 🌶️ kızartması da süper gider
Kete ve bal-tereyağ. Ben de geliyorum. Adres lütfen:)
Yeterli bence. Eğer eksik olduğunu düşünüyorsan börek eklersiniz yanına olur.
Bence yeterli ama cok cesit olsun diyorsan pankek menemen falanda yapabilirsin birde herseyi iki tabaga bolersen daha kalabalik bi goruntu elde edersin
Hanur kızartması yapabilirsen çok güzel olur, menemen veya
Börek olabilir poğaça vs yeterli bide yumurta ekleyebilirsin
Bende gelim beleş kahvaltı iyidir
Menemen de yapsana bjdkddk
Daha nolsun bence yeterli
Konum alabilir miyiz 😁
Kahvaltı gevreği yeter.
Tereyağ yok tereyağ benim kırmızı çizgim.
Pişi ya da poğaça yap acuka yap
Olur tabi, hatta fazla bile.
Çicek sosis'de yap...
Yumurta haşla, menemen olabilir
Kuş sütü berede
Yarın da kalacaklar mı?
Yeterli :))
Yeterli
Fazla bile
Menemensiz olmazz
Yeterli
böğğrek de yap