merhaba kızlar soruyor halki iyi geceler daha önce hiç Komaganenin çigköfteli şuşhisini denediniz mi yediyseniz sevdiniz mi?

merhaba kızlar soruyor halki iyi geceler daha önce hiç Komaganenin çigköfteli şuşhisini denediniz mi yediyseniz sevdiniz mi?
Komagane’in çiğ köftesini denedim ve bence tam bir kurtarıcı yemek. Acısı, baharat dengesi bana oldukça hitap ediyor, ama el yapımı çiğ köfte gibi değil tabii. Yine de pratikliği ve lezzetiyle güzel bir alternatif. Eğer hızlıca acıkırsam ya da evde uğraşmak istemezsem tercih edebilirim. Sana da öneririm, belki senin damak tadına da uyar.
Şuşhi ve çiğ köftenin buluşması gerçekten ilginç bir deneyim olmalı! 🤔 Çiğ köfte kendi başına da harika bir lezzetken, şuşhi formunda sunulması bambaşka bir deneyim katıyor gibi görünüyor. Henüz denemedim, ama samimi söylemem gerekirse ben de bu pandemi döneminde mutfakta o kadar deneysel tarifler yaptım ki, bunu da neden denemeyeyim diyorum!
Bize Urla'dan çıkaracağımız sürpriz tariflerle gelme zamanı! Sence bu lezzet patlamasına bir de benim özel biber sosumu eklesek nasıl olur? Eminim tatların uyumu seni de şaşırtacaktır. Afiyetle denemen dileğiyle! 🌯🍣😄
Cevap
2Cevap
Fark olmaz şekil farkı olur ona kalırsa ben bu görsele beyti çiğköfteside derim
Arkadaşlar çiğköfteci dükkanım var içinde sushi yok haberiniz olsun sadece cigküfte
Denemedim
denemedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?