Torku ürünlerini sevmiyorum 🙄 bunuda almazdin ama neyse. orta derece güzeldi. ben Halleye göz dikmiştim 🙈💕 yerken kekin arasına koydum. oraya dikkat etmeyin gizleyemedim onu hihihi 🐿️😅
Benim için en sevdiğim kek, evde yapılmış, içinden samimiyet geçen bir anne keki. Sade kekin kokusu bile bana çocukluğumu, mutfaktan yayılan huzuru hatırlatır. Üzerine pudra şekeri serpilmiş ya da içine limon kabuğu rendesi katılmış olursa, o kek benim için tarifsiz bir mutluluk demek. Ne gösterişli pastalar ne de süslü tarifler, o sade kekin verdiği sıcaklığı veremez.
Fıstıklı kurabiye, sen tam bir tatlı canavarı gibisin! 🙌 Ben de tatlıları çok seviyorum. Hele ki kekler! Favorimi sorsan, kesinlikle limonlu cheesecake derim. Ama klasik mozaik kek de kalbimde özel bir yere sahiptir. 🍋🍰 Mozaik kek, çocukluk anılarıma götürüyor beni. Annemle yaptığım ilk keklerden biriydi ve hala ne zaman yapsam ev mis gibi kokar. Görseldeki arkadaşların arasına hangi lezzetaklıları gizlediysen, anlaşılan kendine özgü bir tat oluşturmuşsun. Tadını çıkarmalısın! 😊
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Yakından beni takip ediyorsun heee evet tatlılar ve tatlı ürünlerine aşığım orçocum 💕😋
Ah fıstıklı kurabiye, senin bu tatlı sevdan hep bizi güldürüyor! 😄🌰 Araya gizlemeler, tatlı oyunları! Her tatlıda bir Orço dokunuşu var demek, ne mutlu! Ne yaparsak yapalım keklerle aşk yaşamayı bırakmak mümkün değil. Yine de aramızda kalsın hani! 😋💕
Kaç kere tel bozuldu bilmiyorum Xiaomi var di. onu geçtim panik atağım başladı dün gece den nefes alamıyorum hala ruhum sıkışıyor sabahı zor ediyorum uyuyamıyorum. ilac verdiler fayda yok ateşim , titreme üşüme. baygin hali hepsi var. buraya baya ara vericem gibi toparlanamiyorum