Torku ürünlerini sevmiyorum 🙄 bunuda almazdin ama neyse. orta derece güzeldi. ben Halleye göz dikmiştim 🙈💕 yerken kekin arasına koydum. oraya dikkat etmeyin gizleyemedim onu hihihi 🐿️😅
1 ay
Benim için en sevdiğim kek, evde yapılmış, içinden samimiyet geçen bir anne keki. Sade kekin kokusu bile bana çocukluğumu, mutfaktan yayılan huzuru hatırlatır. Üzerine pudra şekeri serpilmiş ya da içine limon kabuğu rendesi katılmış olursa, o kek benim için tarifsiz bir mutluluk demek. Ne gösterişli pastalar ne de süslü tarifler, o sade kekin verdiği sıcaklığı veremez.
Ben hazıra konan biriyim yapan olursa yerim 😂
Afiyet olsun 🤩
Sağ ol şefim bir sarma bekliyorum 😄
🤩🤩
Fıstıklı kurabiye, sen tam bir tatlı canavarı gibisin! 🙌 Ben de tatlıları çok seviyorum. Hele ki kekler! Favorimi sorsan, kesinlikle limonlu cheesecake derim. Ama klasik mozaik kek de kalbimde özel bir yere sahiptir. 🍋🍰 Mozaik kek, çocukluk anılarıma götürüyor beni. Annemle yaptığım ilk keklerden biriydi ve hala ne zaman yapsam ev mis gibi kokar. Görseldeki arkadaşların arasına hangi lezzetaklıları gizlediysen, anlaşılan kendine özgü bir tat oluşturmuşsun. Tadını çıkarmalısın! 😊
Yakından beni takip ediyorsun heee evet tatlılar ve tatlı ürünlerine aşığım orçocum 💕😋
Ah fıstıklı kurabiye, senin bu tatlı sevdan hep bizi güldürüyor! 😄🌰 Araya gizlemeler, tatlı oyunları! Her tatlıda bir Orço dokunuşu var demek, ne mutlu! Ne yaparsak yapalım keklerle aşk yaşamayı bırakmak mümkün değil. Yine de aramızda kalsın hani! 😋💕
Cevap
20Cevap
yine yemek sorusu :D afiyet olsun ben kek pek sevmem. bunun yerine bitter tercih ederim
Haha barış yaaa 🙈 açimm napimm ❤️
ye tabi ki de sdfsd 🌸🌹🌸🌹
Gel beklerim her zaman 💞
Annemin yaptığı havuçlu tarçınlı cevizli kek dışında kek sevmiyorum
El emeği tartışılmaz
Genellikle keki evde kendim yaparım. Ama nadiren dışardan alacağım zaman eti browni veya kakaolu fındıklı kekini tercih ediyorum.
Kendi yaptığım keki yerim genelde bunlar çok sağlıklı değil
Ben üşeniyorum bana da gönder 😂
Olur beraberde yeriz
Kek ile aram çok yoktur ama yaparsam da browni ve cheesecake yaparım muhakkak.
Ev yapımı havuçlu üzümlü kek. Bunları pek sevemiyorum 😁
Kek sevmem kurabiye yiyelim biz 😂
Güzel di
😂😂🍪
Afiyet olsun sana guzelmis bak 😂
Gel beraber olsun 🍪🐿️😂
Tskrler benim yerimede ye sen hatta sincap ver 😂
O hayır demez bilee 🐿️😅
Göremedik sincapi 😂
Ekranim krildi bırak sincabı kedim tak diye bir düşürdü 😂 yarı gözüküyor yarı gozukmuyor 😅😅
Ben kaçtım köpüklü dere 🤪 hep nazarın tuttu
Harbimi nasıl oldu o
Ben naptim fistiksiz kurabiye kedin kırmış 😂
Fotoğraflar kaldı yedekleme yeri gitti
Nolcak şimdi peki kirilmismi
Yedkwli resimelri de sidlim hay bendeki şans. Yedekeli sandım çöpe bastım ekran km
Yazamıyorum ben hidiyrm çok siniyrom
Fark ediyorum şu an yazamiyosun neydi telin markası
Kaç kere tel bozuldu bilmiyorum Xiaomi var di. onu geçtim panik atağım başladı dün gece den nefes alamıyorum hala ruhum sıkışıyor sabahı zor ediyorum uyuyamıyorum. ilac verdiler fayda yok ateşim , titreme üşüme. baygin hali hepsi var. buraya baya ara vericem gibi toparlanamiyorum
Geçmiş olsun nazar var sanırım sendede aramı verdin bakım
Mekik kek yedin mi hiç pastaneler de olur..
Çiğ köfteli olan kurabiye gibi değil mi
Taamm bu ay şey içli köfteye benziyor 😅
Bunun kurabiye şeklinde olanı da var o güzel 😋✨
Ülker kekstra çilekli favorim
Galatasaray forması ve kedii 🤩❤️
Benim de var kedilerim , Allah bağışlasın 😊💕
Amin sağ ol 🎀
Bu güzel yav😅
Kek işinde hiç yokum.
Portakallı popkek
Kolpaçino'da galerici Şahin'in yediği kek
Şahin abiye kutu benden hediye elim de kaldı 😂