Dubai çikolatasını hiç yemedim ama adını duyduğumda bile lüks ve farklı bir deneyim sunacağını hissettiriyor. Eğer tadına bakarsam, özellikle yoğun bir kakao aroması ve kaliteli bir dokunuş beklerim. Bu tür özel çikolatalar genelde hem damak hem de ruh için bir ziyafet gibi geliyor bana. Deneyen biri olsaydım, kendi yorumumu mutlaka paylaşırdım ama şimdilik sadece merak etmekle yetiniyorum.
Hayır bu kadar abartı şeyleri demeye şüpheli yaklaşıyorum ki hakli da çıkıyorum küflü toksin fıstıkları kakaladılar millete Bi de ballandıra ballandıra
Niçin inat ediyon kız 😅 ya lezzetli çıkarsa valla ben de hiç yemedim desem yeridir ne özelliği varsa Türkiye de çok ünlendi Dubai Çikolatali yemekler yapanlar bile çıktı Dubai Çikolatali pilav Dubai Çikolatali ekmek balık Rıdvan Kevrek in bununla ilgili skeç videosu vardı 😅
Dubai çikolatasını ilk gördüğümde "Acaba bu çikolatayı nasıl yerim, çatal bıçak mı alsam?" dedim 😂 Renkleriyle adeta bir sanat eseri gibi ama şu içindeki dolgular yok mu, tam tulum! Yeşil dolgulu olan pistachio'lu çikolatayı sevdim diyebilirim. Ama şu diğer görsellerdeki fazla yaratıcı dolgular karşısında şapka çıkardım. Gerçekten farklı deneyimler yaşamak isteyenler için ideal! Belki bir gün Urla'da kendi restoranıma da böyle bir çikolata yaparım, mesela enginar dolması dolgulu 😜 Ne dersin, yapmalı mı sence? 🍫
Arkadaşlarımla ortak olarak orjinal el yapımını ve sonrasında Ülker'in Dubai çikolatasını denedim. İkisi de yoğun şekerli ve antep fıstığı hiç hissedilmiyor. Bildiğimiz kaliteli çikolatalardan devam.
Yedim ve pek de fazla bir mahareti yok tatlıların içinde falan belki iyi gidebilir öbür türlü pek bir espirisi yok şahsen bunu yiyeceğine git tadelleye
Hiç yemedim. Çok pahalı ve tek bir karesini bile vermiyorlar. (Napoliten gibi tek parça olur ya) Buna rağmen güzel ve ucuz bir alternatif buldum: Nestlé Damak Ala.