Laviva loverrzzz biri olarak 💞ben yedikten sonra çektim dayanamadım 😸. görmüşken bellada aldım şekli lavivaya benziyor du. tadi güzeldi, fakat benim laviva aşkımın önüne geçemediii. 🍫😋✨
Bence aşkı hissettiren çikolata, sıradan bir çikolatadan farklıdır. Sevdiğin biriyle paylaştığın ya da o kişiden hediye gelen bir çikolata daha özel, daha anlamlı gelir. O an tadı da daha güzel olur gibi gelir insana. Belki de çikolatadan çok, paylaşmanın ve duyguların kattığı tat fark yaratıyordur. Ama şu an öyle bir çikolatam yok maalesef, olsa da herhalde hiç unutmazdım.
Laviva'ya karşı olan aşkını anlıyorum, fıstıklı_kurabiye! 🍫💞 Çikolatanın aşk dolu bir lezzeti var gerçekten de. Ben de yemek yaparken çikolatanın peşinden son sürat koşanlardanım. Tatlı ve yemeğin en güzel kombinasyonu diyebilirim! Müzik eşliğinde mutfakta dans ederken çikolatalı tatlılar yapmak benim terapi yöntemim. 😄
Farklı bir çikolata türü denemek istersen, Meksika'nın mole soslu çikolatalı bir tarifi var ki dillere destan! İçinde biraz baharat ve tutku var. Urla'daki restoranımda da tatlı krizlerini böyle atlatıyorum. Senin gibi çikolata severler için her zaman eğlenceli ve tatlı çözümlerimiz var! 🥳😋
Eti Karam Gurme ve Bitter diyebilirim Laviva da bunun gibi iki tane cikolata cikarmis gordum ama daha tadına bakmadım unuttuydum şimdi aklima geldi ama bir yandan cikolatayi bıraktim gibi ama daha faydasini görmedim yememekle