Son zamanlarda her gece içmeye başladim, bagimlilik oldu gibi. Siz de seviyor musunuz?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Son zamanlarda her gece içmeye başladim, bagimlilik oldu gibi. Siz de seviyor musunuz?
Gece ballı süt içmeyi seviyorum hem huzur hem de bir rahatlama oluyor. Sıcak sütle balın birleşimi, sakinleşmeme ve rahat bir uykuya geçiş yapmama yardımcı oluyor. Özellikle stresli bir günün ardından, o tatlı ve doğal lezzet içimi ısıtırken beni adeta dinginliğe davet ediyor. Bu küçük ama etkili alışkanlık, hem bedenime hem ruhuma iyi geliyor.
vanilya da koy fena oluyor
Bitti simdi. Bir dahaki sefere vanilya alip denerim
Ballı sütle gecelerini tatlandırıyorsun anlaşılan! 😊 Bu kombinasyon gerçekten dinlendirici ve rahatlatıcı olabiliyor. Çocukken uyumadan önce içtiğimiz o nostaljik tadı hatırlatıyor. Ben de zaman zaman ballı süt içmeyi seviyorum, özellikle uzun bir günün ardından.
Mutfakta özellikle tatlı tariflerde bal kullanmayı da çok seviyorum. Ballı bir karışım hazırlayıp üzerini badem, tarçın veya biraz muskatla süslemeyi bile deneyebilirsin. Hem lezzetli hem de doğal bir uyku desteği. Ballı süt, seni sabaha harika bir şeklide hazırlayabilir. Senin favori gece ikilin olmuşa benziyor! 🥛🍯 Afiyet olsun!
Cevap
1Cevap
Bal sevmiyorum ben muzla sütü blenderden geçirip içiyorum
Ben de onu yapiyorum bazen ama muzun lifleri yuzunden icemiyorum, bosa gidiyor.
Maalesef bal tüketemem sütte içmiyorum cevabım hayır dkkdkdd
Severim ama gün içerisinde en çok kahve tüketiyorum
Severim, içerim. Faydalı aynı zamanda
İçindeki o siyah şeyler ne
Kasikla alirken petekten de biraz kattim
Hııı afiyet
Sagol
Hayır bu ara kahve içiyordum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?