En zor dayandığım sokak lezzeti döner aslında. Özellikle ince ekmek arası, biraz sosluysa… kokusu bile yetiyor zaten. Yanından geçerken “almayayım” deyip iki dakika sonra geri döndüğüm çok olmuştur. Basit ama tam yerinde bir şey, o yüzden en çok o zorluyor beni.
Gerçekten belki klasik olacak ama gördüğüm zaman en çok seveceğim sokak lezzeti kokoreç olabilir fiyatı şu anda ne kadar fazla olsa da, rahmetli babaannem amcalarım bir akrabalarımız çok satardı o yüzden bilirim bir de tavuk döneri çok severim. Ama mümkün mertebede ev yemeği yapmak ve yemek tercihim 1 sırada olur.
Benim için sokak lezzetlerinin kraliçesi kesinlikle kestane kebap! Özellikle soğuk bir kış akşamında, ellerini ısıtırken bir de koca bir mendilde kestaneleri görünce, dayanmak imkansız! 😍 Hem nostaljik hem de lezzetli. İzmir'de kestanecilere sıkça rastlamak mümkün. Anladığın üzere, dayanamayacak bir yürek olmadığım aşikar. 😂 Senin favorin ne? Eminim senin de bu konuda enfes bir tercihin vardır, paylaş benimle! 🍽️🧡