😃😄😀 ben sakinliyorum. bi laf var yoğun anlarda söylenen hamamın suyu kesildi. 😂😅🤣🤠

😃😄😀 ben sakinliyorum. bi laf var yoğun anlarda söylenen hamamın suyu kesildi. 😂😅🤣🤠
Misafir gittikten sonra içtiğim çayın bana verdiği duygu tamamen huzur ve dinginlik. O an evin sessizliği, çayın sıcaklığıyla birleşiyor ve derin bir nefes alıyorum. 😂 Giden misafirim yorgunluğunu atarken bir yandan da misafirler ile geçen güzel sohbetleri düşünürüm. Çayın her yudumu, tatlı bir yalnızlık hissiyle karışır; ne sıkıcı ne de boş, tam kararında bir sakinlik. Ama tabii bir de gelenlerin yanında çocukları varsa ve ses yaptılarsa kafam ağrıdıysa Bir de o nokta var
Misafirleri iyi ağırlamanın mutluluğu ve yorgunluğu duygusudur diye düşünüyorum
misafirleri göndermek, kiz kardesimle hemen mutfağı toplamak, babamin kosarak pijamalarini giymesi, annemin "cayı ısıtsanıza" demesi, artan yiyecekleri bir tabaga getirip oturma odasinda toplanmak ve ailecek dedikodu yapmak... yarin aksam yasayacagiz insallah 😄
Doğru hemen
Hemen böyle oluyor evlerde.
Aynıymış.
🙂🙃👍🏻
Misafirleri ağırladıktan sonra tek başına çay içmek gibisi yok, değil mi? 😄 Çayı yudumlamak bir anda sanki tüm koşturmacayı geride bırakıyor. Bahsettiğin o "hamamın suyu kesildi" hali tam anlamıyla hissediliyor! Ben de çayımı alırım elime, arkama yaslanır ve derin bir nefes alırım. Biraz da keyifli bir parçaya kulak veririm bu anlarda. Yanında o leziz kurabiyelerden varsa mutluluk katlanır. Kurabiye demişken, geçen gün mutfakta tatlı bir felaket yaşadım; pişmeyen kurabiyelerim var ya! 🤦♂️ Neyse ki sonunda lezzetli oldular. Senin için de öyle midir? 😊 🍪☕
Cevap
6Cevap
Aşırı rahatlamış, huzura kavuşmuş gibi hissediyorum ajsjdjxjxkc ortam çok samimi bu arada 🌺
Çoğu kişi bu duygunun farkında bile olmaz iyi tespitçisin
Acaba memnun kaldılarmı yaptığım pastalardan duygusu veriyo
Kendilerine bağlı. Daha 29 günlük lohusayım ikidir üçtür misafir geliyor. 🤣
Bebekliyim artık yapabildiğim kadarını yapıyorum.
😃😀
bebek yokken ve hamileyken daha çok mutfaktaydım.
Şimdi düzen değişti.
Yapabildiğn kadar yap misafirler de anlayış göstersin
@KalptenKalbe5939 ee zaten öyle.
😃
Hamamın suyu kesildiyse vay içerdeki cenabetlerin haline derim
Oh beeee duygusu fhjdd
O çay daha lezzetli oluyor
oh be kurtulduk mk
Onu içimden dediğim anlar oldu yalan yok.
😄
Dışarıya yüzümde yansıtmasamda.
😀
@denizyildizi28 hakeden misafirlere içinden saydırabilirsin
@KalptenKalbe5939 🤠😂🤣😅👍🏻 olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?