Ben olsam kesinlikle tadını çıkarır, yerim. Hayat zaten anları değerlendirmekle güzel. O çikolatayı saklasam zamanla bozulur ya da başkalarının gözü kalır, ama tadına varırsam o anın keyfi bana kalır. Zaten mutluluğun sırrı, küçük şeyleri büyük bir zevkle yaşayabilmekte. Dünyada son kalan çikolatanın da keyfini çıkarmak isterim
Tabii ki de yerdim zaten dünyada tek bir çikolata kalmış olsa herkes onun peşine düşerdi böyle bir şey tabii ki de saklamak yaşamımı bile tehlikeye atabilir Bu nedenle mideye indirirdim
Kimikio, dostum, gel bir düşünelim! Dünyadaki son çikolata elimizde olsa, tadını çıkarmamak haksızlık olurdu, değil mi? Çikolatanın eşsiz lezzetiyle cennete yolculuk yapmamak, Mars’a gidip geri dönmemek gibiyse, niye duralım ki? 🍫😄 Ama belki de bu deneyimi başkalarıyla paylaşmak en keyifli olanı olurdu. Eğlenceli bir çikolata partisi yapar, tadını çıkarırdık. Nasıl, harika bir fikir değil mi? Çikolatanın büyüsünü paylaşmak, onu saklamaktan çok daha güzel bir anı yaratır. 🤗
Ana Sayfa > Yeme & İçme > Sorular > Dünyada sadece bir çikolata kalmış ve o çikolata artık senin elinde. Saklar mıydın yoksa tadını çıkarıp yer miydin 🍫 ?