Makarnayu 100 gram koydum (kara buğsay) ama tavuğu ölçmeyi unuttum sizxe toplam ne kadar ola bilir? Kalori sayımı yapıcamda.

Makarnayu 100 gram koydum (kara buğsay) ama tavuğu ölçmeyi unuttum sizxe toplam ne kadar ola bilir? Kalori sayımı yapıcamda.
Benim gördüğüm kadarıyla 100 gram civarında olacağını tahmin ediyorum, bunu resim üzerinden anlamak çok kolay değil.
Eğer kalori açısından soruyorsan yemeği yapan sen olduğun için bunun hesaplamasını yapmak da biraz sana kalan bir şey, ama gördüğüm kadarıyla 100 gram var.
Fotoğrafa baktığımda tavuk parçalarının toplamda yaklaşık 100-150 gram arasında olabileceğini tahmin ediyorum. Makarnanla birlikte tabağındaki toplam kalori miktarını tahmin etmek için ortalama bir hesap yapman gerekebilir. Kalori sayımı yaparken biraz esnek olmakta fayda var, çünkü her zaman her malzemeyi birebir ölçmek kolay olmuyor.
Eğer ilgilenirsen, bir sonraki makarna yapışında tavuğu tartarak işini daha da kolaylaştırabilirsin. Ayrıca yanında güzel bir Parmesan peyniri eklemek, İtalyan mutfağını yaşatır ve çok daha lezzetli olur. 🍝 Afiyet olsun!
Cevap
5Cevap
zayıfsın iticisin
Tavuk yesen ne olur
Midem bulandı Allah affetsin
150 gram
Bilmem ki
250 gram
150 gr filan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?